"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

שיתוף כתבה
דרמה בבית ״האח הגדול״: הדייר הדומיננטי פרש מהתוכנית
הדייר הדומיננטי גיא איתן עזב את הבית • גיא בן ה-33, איש עסקים המתגורר בתל אביב, היה מהדיירים הבולטים בעונה עד כה
. צילום: אורן בן חקון

דרמה בבית ״האח הגדול״: הדייר הדומיננטי פרש מהתוכנית

הדייר הדומיננטי גיא איתן עזב את הבית • גיא בן ה-33, איש עסקים המתגורר בתל אביב, היה מהדיירים הבולטים בעונה עד כה

ערן סויסה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עכשיו זה רשמי:אחרי 35 ימים, הדייר גיא איתן עזב הערב (שני) את בית ״האח הגדול״. הוא הדייר הראשון שעוזב ביוזמתו העונה את התוכנית. אמו מסרה בקבוצת תומכיו: "מה שעבר שם לא מכירה אדם חזק יותר שהיה עובר זאת, אנו לא רוצים שישתגע כדי שיהיה טוב להפקה".

הדרמה בבית האח החלה מוקדם יותר היום. אז ביקש גיא איתן, אחד הדיירים היותר דומיננטיים בבית, לפרוש מהתוכנית. כעת, לאחר שנפרד מהדיירים - צעד גיא איתן אל מחוץ לבית האח. במקביל לדרמה, הופסקו השידורים בערוץ 26.

נופר מור על גיא איתן

אלה איתן, אמו של גיא, כתבה בקבוצת תומכיו: ״חברים יקרים המון תודה על תמיכה ואהבה ענקית שתזכו לקבל כנתינתכם, אנחנו בדרכינו לאסוף את גיא שביקש לעזוב,
כמוכם גאים בו שיודע להבדיל בין טוב לרע ויודע מתי וממה להתרחק ולא להשאר בכל מחיר. מה שעבר שם לא מכירה אדם חזק יותר שהיה עובר זאת, אנו לא רוצים שישתגע כדי שיהיה טוב להפקה. אם ריסקו אותו נאסוף אותו לפחות בחתיכה אחת ובאהבה גדולה הוא שלנו״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...