"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יוצרי "פאודה" בפרויקט חסר תקדים עם איחוד האמירויות

חברת ההפקה הבינלאומית של אבו דאבי, "אימג' ניישן", בשותפות עם חברת ההפקה של יוצרי הסדרה הישראלית המצליחה ליאור רז ואבי יששכרוף, משיקות בימים אלו מעבדת כותבים לטלוויזיה, ראשונה מסוגה בין ישראל לאיחוד האמירויות הערביות • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
ליאור רז ואבי יששכרוף. צילום: גדעון מרקוביץ'

עוד לא ברור מה יעלה בגורל העונה הבאה של"פאודה"והאם נזכה לעוד הרפתקה טלוויזיונית בחסות חבורת המסתערבים בראשותו שלליאור רז, אבל מה שאנחנו כן יכולים לספר לכם הוא על ההרפתקה הבאה שלו - והפעם לא על המסך.

ליאור רז,צילום: משה בן שמחון, באדיבות Yes

חברת ההפקה הבינלאומית של אבו דאבי, "אימג' ניישן", בשותפות עם חברת ההפקה של יוצרי הסדרה המצליחה "פאודה", "פאראווי רוד", מבית קנדל מדיה, משיקות בימים אלו מעבדת כותבים לטלוויזיה ראשונה מסוגה בין ישראל לאיחוד האמירויות הערביות.

המטרה מאוד ברורה: לקדם עד 12 כותבים מאיחוד האמירויות הערביות ומישראל בתחילת דרכם המקצועית ולחזק קולות חדשים מהאזור באמצעות מחקר, פיתוח והדרכה, מפגשים אישיים וקבוצתיים עם מנטורים ויוצרים בכירים, וגיבוש תוכנית להמשך עבודה משותפת לקידום הסדרות בשוק הבינלאומי.

איך זה הולך לעבוד? במסגרת המעבדה יתקיימו שתי סדנאות באבו דאבי באוקטובר 2023 ובמרץ 2024 וסדנת אונליין בשילוב מדריכי התוכנית ואורחים בינלאומיים, כשהמטרה היא לצאת עם פיץ' מקצועי, ופיתוח פרק פיילוט.

אבי יששכרוף עם ליאור, רז המגלם את דורון, ופיראס נסאר, המגלם את אל מקדסי,צילום: מתוך האינסטגרם של "פאודה"

"אנחנו מתרגשים במיוחד לקראת שותפות זו עם 'אימג' ניישן' אבו דאבי, שמטרתה להעצים כותבי טלוויזיה בתחילת דרכם המקצועית", אומרים ליאור רז ואבי יששכרוף. "לסיפורים כוח רב ויש מספרי סיפורים רבים באזור שזקוקים רק להדרכה, ייעוץ מקצועי והזדמנויות מתאימות. באמצעות סדנה נועזת ורבת השפעה זו, אנו מקווים להקנות כלים מקצועיים נוספים לכישרונות מבטיחים מהאזור, למנף דרכם המקצועית ולחלוק את סיפורי הסדרות שלהם עם העולם הרחב.

קאסט "פאודה",צילום: רפי דלויה

"התוכנית החדשה הזו היא הזדמנות לחזק את הקשר בין איחוד האמירויות הערביות וישראל באמצעות הערכתנו המשותפת לאמנות הסיפור".

ההרשמה פתוחה לאזרחי או תושבי ישראל ואיחוד האמירויות הערביות עד 22 ביוניבלינק הזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר