הכותרת שעוררה סערה. צילום: מתוך חדשות 13

"מתנצלים בפני צופינו": חדשות 13 מתנערים מהכותרת שעוררה סערה

בזמן שבערוץ סיקרו את חיסול בכירי הג'יהאד בעזה, הופיעה כותרת שטענה - "באישור רה"מ - נשים וילדים נהרגו בתקיפה הלילית" • צופים רבים זעמו על בחירת המילים והאשימו את התכנית בפרסום מידע מטעה • לאחר הסערה, בערוץ הבהירו: "הכותרת נוסחה בצורה לא ראויה ובאופן לא נכון"

הכותרת שעוררה סערה: בזמן שבמהדורה המרכזית של ערוץ 13 סיקרו הערב (שלישי) את חיסול בכירי הג'יהאד בעזה, הופיעה לפתע על המסך כותרת שטענה - "באישור רה"מ - נשים וילדים נהרגו בתקיפה הלילית". הפרסום עורר תגובות רבות שגינו את הערוץ וטענו כי מדובר במידע מטעה, אותו הפיץ הערוץ בזמן מערכה צבאית.

אחרי התגובות הקשות לכותרת שהוענקה, בחדשות 13 ביצעו סיבוב פרסה ומסרו כי: "הכותרת שהופיעה במסגרת המהדורה המרכזית נוסחה בצורה לא ראויה ובאופן לא נכון ומטעה. אנו מתנצלים על כך בפני צופינו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...