"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מייגן מרקל תוקפת את בית המלוכה: "האכילו בי את הזאבים"
בטריילר לחלק השני של הסדרה התיעודית על הנסיך הבריטי ואשתו הדוכסית, נשמע הארי אומר על בני משפחתו: "שמחו לשקר כדי להגן על אחי, אך לא סיפרו את האמת כדי להגן עלינו" • היא הוסיפה: "כל אחד בעולם ידע איפה אנחנו"
הנסיך הארי ומייגן מרקל לצד הנסיך וויליאם וקייט מידלטון | צילום: איי.אף.פי.

מייגן מרקל תוקפת את בית המלוכה: "האכילו בי את הזאבים"

בטריילר לחלק השני של הסדרה התיעודית על הנסיך הבריטי ואשתו הדוכסית, נשמע הארי אומר על בני משפחתו: "שמחו לשקר כדי להגן על אחי, אך לא סיפרו את האמת כדי להגן עלינו" • היא הוסיפה: "כל אחד בעולם ידע איפה אנחנו"

ערן איצקוביץ
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עברו ימים בודדים מאז שהסדרה התיעודית על הנסיך הארי ומייגן מרקלעלתה לנטפליקס, והיא ממשיכה לעורר סערה גדולה.

הארי נגד בית המלוכה: "זה משחק מלוכלך"

הארי ומייגן נגד בית המלוכה: "זו רק ההתחלה"

סערת "הארי ומייגן": הנסיך וויליאם צפוי להגיב לטענות אחיו בסדרה

בטריילר לחלק השני של התוכנית, שיעלה ביום חמישי הקרוב, הארי מאשים אתבית המלוכה הבריטי, כלומר את בני משפחתו, בכך שהם שיקרו על מנת להגן על אחיו (הנסיך וויליאם; ע"א), וטען גם כי הוא ורעייתו היו קורבנות ל"גזלייטינג מוסדי": "הם שמחו לשקר כדי להגן על אחי, אבל הם לעולם לא הסכימו לספר את האמת כדי להגן עלינו". לא ברור למי בדיוק הארי בן ה-38 התכוון בהאשמותיו, אך חשוב לזכור שהוא ומייגןבת ה-41 כבר טענו בעבר כי בני המלוכה הדליפו מידע לתקשורת כדי לפגוע במוניטין שלהם.

במהלך הטריילר הארי נראה אומר: "אני תוהה מה היה קורה לנו אם לא היינו עוזבים בזמן שבו עזבנו". הדוכסית אמרה בעצמה: "הסירו את האבטחה סביבנו, כל אחד בעולם ידע איפה אנחנו נמצאים". בהמשך, הנסיך תועד כשהוא מצלם מטוס שאותו הגדיר "טיסת החופש", ואף אמר: "תמיד הרגשתי שהיה שווה להיאבק עבור הטיסה הזו".

בהתייחסות לאחיו, הנסיך וויליאם, ולאשתו קייט מידלטון, מרקל אמרה: "לא השליכו אותי לזאבים, אלא האכילו אותם בי".

"הסירו את האבטחה סביבנו". הארי ומייגן, מתוך הסדרה, צילום: נטפליקס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...