"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מצעד התעוזה: פאולה רוזנברג במחאת הביקיני בתוכנית הבוקר

מגישת "פאולה וליאון" ראתה את העליהום סביב עדן בן זקן והחליטה לעשות מעשה • היא הזמינה נשים להצטרף אליה למחאה ולדגמן יחד איתה בביקיני על מסך הטלוויזיה

,עודכן
0השמעה
פאולה רוזנברג, צילום: אריק סולטן

פאולה רוזנברג(שוב) בשירות למען הנשים בישראל:אתמול (שלישי) העלתה המגישה לסטורי באינסטגרם הזמנה לכל הנשים בישראל להשתתף בתוכנית הבוקר שלה "פאולה וליאון". הקונספט: הצגת הגוף הנשי בכל הגדלים והמידות בביקיני, במהלך התוכנית, במחאה על המתקפה חסרת הרסן שעברה רק שלשום הזמרת עדן בן זקן, לאחר הצטלמה בבגד ים ביקיני כשהיא אוחזת בבנה מישל. בין היתר הדגישה רוזנברג כי על כל אישה הזכות להחליט מה תלבש בלי קשר לכישוריה או השכלתה, ותקפה את המצקצקים שהשפילו את בן זקן בתגובות לפוסט המפורסם. ואכן, הבוקר (רביעי) באולפן "פאולה וליאון", נכנסו לאולפן כאות מחאה פאולה אימהות בכל הגילאים, המידות והגדלים - בבגד ים - במסגרת מצעד התעוזה.

מצעד התעוזה. מתוך "פאולה וליאון",צילום: צילום מסך

"אוקיי, חברות, להתפקד!", דרשה פאולה בפתח דבריה הנוקבים. "הגיע הזמן שלכן אשכרה להצטרף למחאה ולא רק לעשות לייק או שיתוף", הביעה ביקורת מרומזת. "מחר, כאות סולידריות עם האישה המהממת שהצטלמה עם הבן שלה על הידיים, וכמחאה על הביקורת שהועברה עליה, על ש'אימא לילדים' מעזה להעלות תמונה בביקיני, אנחנו נראה לה מה קורה כנשים תומכות בנשים!", זעקה מהכתב. "אני מזמינה אתכן, אימהות בכל הגילים, בכל הגדלים, ובכל המידות, להצטרף אליי לשידור חי. נצעד בגאווה ובגאון בבגד ים ביקיני אל תוך האולפן", הסבירה.

בהמשך התפנתה להעביר ביקורת חריפה על המגיבים שתקפו את עדן: "חשבנו שזה מובן מאליו שאנחנו יכולות לבחור מה ללבוש בכל שלב בחיינו, אבל מסתבר שיש עוד כמה שחושבים או חושבות שאישה אמורה לשאול את דעתם לפני שהיא מתלבשת", הוסיפה אימוג'י צוחק. "תזכורת: אני יכולה ללבוש ביקיני וגם להיות סופר חכמה ומוכשרת. אנחנו הנשים גם וגם וגם: אימהות, יצורות מלאות תשוקה, חושניות וחיים. ומה שזה מעורר בך – פשוט לא מעניין בכלל", ביקשה להעביר מסר ישיר לטוקבקיסטים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר