"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פסטיבל ישראל מתקיים: זה התאריך החדש
לאחר שהיה אמור להתקיים בימים אלה ונדחה בעקבות הקורונה, עכשיו מתפרסם התאריך החדש בו יתקיים הפסטיבל בירושלים
צילום: דודי סער // מופע של יאן פאבר, פסטיבל ישראל

פסטיבל ישראל מתקיים: זה התאריך החדש

לאחר שהיה אמור להתקיים בימים אלה ונדחה בעקבות הקורונה, עכשיו מתפרסם התאריך החדש בו יתקיים הפסטיבל בירושלים

מערכת היום
, עודכן

פסטיבל ישראלהיה אמור להתקיים בתקופה הזאת (4-20 ביוני), נדחה בעקבות מגפת הקורונה - אבל כבר יש תאריך חדש שבו ייערך הפסטיבל, על פי דרישות משרד הבריאות וכללי התו הסגול.

פסטיבל ישראל ה-59 יתקיים בירושלים בין התאריכים 3-12 בספטמבר 2020, ובקרוב תפורסם תוכנית הפסטיבל העדכנית ותתחיל מכירת הכרטיסים.

הלקוחות זועמים: כרטיסים בתשלום לפסטיבל וירטואלי

בגלל הקורונה: נדחה פסטיבל קואצ'לה

"הנהלת הפסטיבל מברכת על המתווה התפעולי והכלכלי שסוכם בפגישה בין שרי התרבות והאוצר, שמאפשר חזרה לפעילות תרבות בירושלים וברחבי הארץ", מסר מנכ"ל הפסטיבל איל שר, "אנחנו מאמינים שלפסטיבל תפקיד מרכזי בחיזוק קהילת היוצרים וכלל סקטור התרבות, ובסיוע לאיחוי השברים הכלכליים והחברתיים בחברה בכלל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...