"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נגזר עונשו של משה איבגי: חצי שנת מאסר על תנאי ועבודות שירות
בניגוד לדרישת הפרקליטות למאסר בפועל, גזר בית המשפט חצי שנת עבודות שירות ומאסר על תנאי לשחקן הוותיק • פרקליטו: "שוקלים להגיש ערער"
משה אבגי מגיע לבית המשפט בחיפה // צילום: מישל דוט קום // משה אבגי מגיע לבית המשפט בחיפה

נגזר עונשו של משה איבגי: חצי שנת מאסר על תנאי ועבודות שירות

בניגוד לדרישת הפרקליטות למאסר בפועל, גזר בית המשפט חצי שנת עבודות שירות ומאסר על תנאי לשחקן הוותיק • פרקליטו: "שוקלים להגיש ערער"

דניאל סיריוטי
, עודכן

בית משפט השלום בחיפה גזר הבוקר (חמישי) על שחקן התאטרון והטלוויזיה משה איבגי חצי שנת עבודות שירות ומאסר על תנאי, לאחר שהורשע בהטרדה מינית בחודש ינואר האחרון. בנוסף, יפצה השחקן את המתלוננת ב-10,000 שקלים.

סניגורו של איבגי, עוה״ד מיכאל כרמל אמר בתום הקראת גזר הדין כי אינו מסכים עם שליחתו לעבודות שירות: "נצטרך לשקול אחרי קריאת גזר הדין אם נערער עליו", אמר עוה״ד כרמל. "אני שמח שהשופט מצא לנכון להטיל עונש מאוזן יחסית",

בדיון שנערך לפני כחודש דרשה הפרקליטות לגזור על השחקן הוותיק 15 חודשי מאסר, כאשר סנגורו, עורך הדין מיכאל כרמל, דרש מאסר על תנאי בלבד.

כזכור, נגד איבגי הוגש כתב אישום בגין עבירות מין בעקבות תלונה של שתי עובדות שעבדו עימו והתלוננו כי הטריד אותן. בינואר האחרון הורשע השחקן בן ה-66 בביצוע מעשה מגונה אולם זוכה משני אישומים נוספים מחמת הספק: של מעשה מגונה והטרדה מינית. הוא הועמד לדין סך הכל בגין ארבעה מקרים של מעשים מגונים ובשלוש עבירות של הטרדות מיניות בנשים שעמן עבד בעבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...