עדי הימלבלוי | צילום: אור גפן

במהלך מופעי חנוכה: עדי הימלבלוי נמצאה חיובית לקורונה

השחקנית השתתפה עד אתמול בהצגת "מלך הג'ונגל ולוחמי היערות", אולם לאחר שחשה לא בטוב ונבדקה - גילתה שנדבקה בנגיף • בהצגה היום התפקיד שלה כבר עבר למחליפה • הימלבלוי התחסנה שלוש פעמים

הקורונה חוזרת גם למפורסמים: השחקנית עדי הימלבלוי שיתפה היום (שני) את עוקביה באינסטגרם כי נמצאה חיובית לקורונה. ברצף סטוריז שהעלתה סיפרה כי חזרה אתמול משלוש הצגות של המחזמר "מלך הג'ונגל ולוחמי היערות" בו היא מככבת. בערב חשה מקוררת וערכה בדיקה בביתה, שלאחריה התברר שלמרות שהתחסנה גם בחיסון השלישי - עדיין נדבקה בקורונה. היא המליצה לכל מי ששהה בסביבתה ללכת ולהיבדק גם כן והוסיפה איחול "בריאות לכולם".

הסטורי של עדי הימלבלוי, צילום: אינסטגרם

הימלבלוי הופיעה בימים האחרונים במחזמר "מלך הג'ונגל" ומלכת היערות, לצד כוכבים כמו גיא זו-ארץ, עומר נודלמן ובן זיני. רק אתמול עוד ניתן היה לראות אותם מדליקים נר אחרון של חנוכה יחד, כאמור טרם הגילוי שהימלבלוי חיובית לנגיף. כמובן שלאור העובדה שנדבקה, הימלבלוי לא לקחה חלק היום בהצגה והחולפה על ידי עוזרת הבמאי של המחזמר, שמכירה את התפקיד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...