"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
"הייתה בסכנת חיים ממשית"

הזמרת מירי אלוני לקתה בזיהום חמור, רגלה נכרתה

בית החולים איכילוב עדכן כי הזמרת הובהלה לניתוח חירום שבסיומו נאלצה לאבד את רגלה הימנית • "מיתרי הקול שלי ימשיכו איתי עד כלות", מסרה

,עודכן
0השמעה
מירי אלוני בבית החולים איכילוב, צילום: טוויטר

הזמרת מירי אלוני הובהלה שלשום (שלישי) לבית החולים איכילוב במצב קשה עם זיהום חמור ברגלה. כעת מתברר כי בשל היותה בסכנת חיים ממשית, הובלה לניתוח שבסיומו נכרתה רגלה הימנית מהברך ומטה, כך על פי ציוץ של חשבון הטוויטר של בית החולים איכילוב.

"יהיה טוב, אני מודה לבית החולים על שהציל את חיי", אמרה אלוני, והוסיפה "במילא תמיד חייתי על רגל אחת. אז כבר קשר ימני בכדורגל לא אהיה, אבל מיתרי הקול שלי ימשיכו אתי עד כלות".

אלוני הייתה בעיצומן של חזרות בתיאטרון חיפה למחזמר "התחנה" שכתבו שי להב ודפנה אנגל, אודות קבוצת צעירים שמתקבלת לתחנה צבאית. הזמרת צפויה לגלם את אחת השדרניות המיתולוגיות בתחנה, שפוגשת את הדור הצעיר.

הזמרת מירי אלוני בט.נמרץ לאחר שלקתה בזיהום חמור מאוד ברגלה בסכנת חיים ממשית. אלוני הובלה לניתוח שבסיומו נכרתה רגלה הימנית מהברך ומטה. ״יהיה טוב! אני מודה לבי״ח על שהציל את חיי. במילא תמיד חייתי על רגל אחת, אז כבר קשר ימני בכדורגל לא אהיה, אבל, מיתרי הקול שלי, ימשיכו איתי עד כלות״pic.twitter.com/O0DKfRx1JR

— בית חולים איכילוב (@tasmc1)September 2, 2021
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר