38 שנה אחרי: ההפתעה שחיכתה למשי קליינשטיין בחזרות ל"פיטר פן"
38 שנים לאחר שגילמה את וונדי בהפקה המיתולוגית של "פיטר פן", חני נחמיאס הגיעה במפתיע לחדר החזרות של הגרסה החדשה ופגשה את משי קליינשטיין, שתגלם את התפקיד • המחזמר האהוב, בבימויו של חנוך רוזן, יעלה באוגוסט 2026 במשכן לאמנויות הבמה
רגע מרגש במיוחד נרשם השבוע בחזרות למחזמר "פיטר פן", כשחני נחמיאס, שגילמה את וונדי בהפקה המקורית והמיתולוגית של 1988, הגיעה בהפתעה לפגוש את משי קליינשטיין, שנכנסת לנעליה בגרסה החדשה של המחזמר.
המפגש, שהתקיים בחדר החזרות, סימל את העברת הלפיד בין שתי הוונדיות, רגע לפני עליית ההפקה החדשה בקיץ הקרוב.
המחזמר המקורי, מאת אורי פסטר וחנוך רוזן, על פי ספרו הקלאסי של ג'יימס מ. בארי, חוזר לבמות לאחר יותר משלושה עשורים, הפעם בבימויו של חנוך רוזן, שגילם בעצמו את פיטר פן בהפקה הראשונה. (2207* קופת תל אביב)
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)