אסי עזר בהתייחסות ראשונה לפרידה מיעל פוליאקוב: ״היא ממשיכה״

אחרי תקופה ארוכה של שיתופי פעולה מצליחים על הבמות ובפודקאסט המשותף, אסי ויעל יוצאים כל אחד לדרך עצמאית עם מופעים נפרדים • כעת, עזר מגיב לראשונה ל"היום" על השמועות סביב הפיצול המפתיע

נפרדים?. צילום: אינסטגרם

אתמול קידמה יעל פוליאקוב את מופע הסטנד-אפ החדש שלה ברשתות החברתיות, כששיתפה סרטון משעשע עם בנותיה. בסרטון, הבנות ביקשו להגיע לצפות בה על הבמה, אלא שפוליאקוב הבהירה להן מיד שהן יצטרכו להמתין עוד כמה שנים, משום שמדובר במופע שמיועד ל"בני 18 פלוס, פלוס, פלוס". במקביל, היא בישרה לעוקביה כי בעקבות הביקוש הגבוה נפתחה הופעה נוספת.

     

הצגת פוסט זה באינסטגרם

           

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Yael Poliakov | יעל פוליאקוב‎‏ (@‏‎yael.poliakov‎‏)‎‏

כל אחד לדרכו

במקריות או שלא, באותו היום ממש גם אסי עזר יצא בקידום עצמאי משלו, והודיע לעוקביו כי כבר ביום חמישי הקרוב הוא יעלה עם מופע סטנד-אפ חדש. כך, בזמן שכל אחד מהם מקדם את הקריירה האישית שלו, קשה להתעלם מהעובדה שהשניים, שבעבר היו מזוהים כצמד צמוד על הבמות ובאולפני ההקלטות - כבר אינם פועלים יחד.

השניים כזכור שיתפו פעולה בפודקאסט המצליח מבית "הפודיום", אולם מאז חודש אפריל האחרון לא פורסם פרק חדש בהשתתפותם. במקביל, פוליאקוב כבר הספיקה להעלות פרקים חדשים באותו בית הפקה, אך הפעם לצד פרטנרית חדשה, שהיא במקרה חמתה - יהודית מילוא.

במקריות: הסטורי של אסי עזר, צילום: אינסטגרם

אסי עזר: "אנחנו לא באמת מתפצלים"

בעקבות סימני השאלה סביב הנתק המקצועי בין השניים, פנינו לאסי עזר כדי להבין מה עומד מאחורי ההחלטה. בהתייחסות ראשונה לנושא, ל"היום" נודע מאסי עזר כי לא מדובר בסכסוך: ״זה משהו שתוכנן מראש וידוע. אנחנו לא באמת מתפצלים, היא ממשיכה במופע סטאנדאפ משלה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר