מהומה פרצה הערב (שלישי) בהופעה "בנות", לאחר שאדוה דדון הגנה על הפצ"רית יפעת תומר-ירושלמי.
בהופעה של חנה לסלאו, ליהי טולדנו, מיה דגן ומיקי מוכתר, התארחה הערב אדוה דדון. כשנשאלה כתבת חדשות 12 על הבמה מה שלומה ענתה שקשה לה עם כל מה שקורה במדינה ודיברה על הפצ"רית.
"לעומת הנוכלים שאני רודפת אחריהם, אנסים וגנבים קשה לי לראות את מה שנעשה לפצ"רית. היא תישפט ותיענש כי הפרת אמונים זו עבירה רצינית אבל תזכרו כמה היא תרמה. ובסוף צריך לשפוט כל עבירה לגופה", אמרה דדון.
מהר מאוד החלה מהומה באולם, כשאחד הצופים בקהל צעק לעברה "לא רוצים לשמוע אותך. לא באנו בשבילך"!, ומיד לאחר מכן הקאסט קם ויצא מהבמה.
אחרי שהרוחות נרגעו והקאסט חזר, ליהי טולדנו החלה לבכות ואמרה: "אני ישר מרגישה צורך להסתער ולהיות חומת מגן, לא כי אני חושבת שאדוה חלשה, אלא בגלל יחסי הכוחות. ואני אפילו לא ידעתי על מה הוא צועק כי אני לא מבינה בפרשה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
