"שני משוגעים"

הסיפור שהשחקן הסתיר שנים - עכשיו בחשיפה מלאה

"שני משוגעים", הצגה מוזיקלית חדשה של תיאטרון הנפש, מאת היוצר ויקטור סבג, מביאה את סיפורו האישי של נער שמתרחק מהרגש • זהו סיפור של אלימות, כאב, תקווה וחברות שנולדת במקום הכי פחות צפוי

ההתמודדות של בני נוער עם אלימות, חוסר תשומת הלב, תחושת השקיפות והחרדות שמלוות את גיל ההתבגרות מגיעה אל בימת התיאטרון. זה קורה בהצגה המוזיקלית החדשה "שני משוגעים", יצירה שכתב וביים ויקטור סבג, המתבססת לראשונה על סיפור חייו האישי. ההצגה מועלית במסגרת תיאטרון הנפש ונוגעת בפצעים הכואבים של גיל ההתבגרות, דרך מבט ישיר וכן.

"שני משוגעים", צילום: יוטיוב

המחזה מגולל את סיפורו של ויקו (נוה צור), נער שנאבק למצוא את מקומו בעולם שמסרב לראות אותו. בעקבות תקרית אלימה בבית הספר, הוא נשלח לטיפול רגשי, שם הוא פוגש את אלון (שלומי טפיארו) - מטפל שחייו תקועים במקום. בין השניים נרקמת מערכת יחסים בלתי צפויה, שהופכת למסע פראי של ריפוי, מוזיקה וחברות עמוקה.

ויקטור סבג, צילום: דור מלכה

"גדלתי כילד שסבל מעודף משקל, וזה גרם לי להיות אלים - לא כי הייתי רע, אלא כי לא ראו אותי", משתף סבג. "מגיל צעיר שמו עליי תוויות, ורק רציתי שיבינו אותי. ההצגה הזו נולדה מהמקום הזה, והיא מדברת גם בשם ילדים רבים שנדחקים לשוליים. זו הפעם הראשונה שאני נוגע באמת - דרך הכתיבה והבימוי - בסיפור שלי".

הפרמיירה תתקיים ביום שני, 14 ביולי, בשעה 20:30, בבית ציוני אמריקה בתל אביב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...