"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לצד נועה קירל, אנה זק ויהודה לוי: זהו הכוכב שלוהק לפסטיגל

הראל סקעת, הזמר האהוב, חוזר לבמת מופע החנוכה הגדול לאחר 15 שנה • לאחרונה נודע ל"ישראל היום" כי עדן בן זקן לוהקה אף היא למופע בתפקיד "סינדרלה"

,עודכן
0השמעה
אליאנה תדהר ונועה קירל בפסטיגל (ארכיון). צילום: אור דנון

הליהוק הגדול הבא לפסטיגל 2023:הראל סקעת.

סקעת, מהזמרים האהובים והמצליחים בישראל ומי שביצע את הלהיט האייקוני "לעוף", שנחשב ל"שיר הפסטיגלים של כל הזמנים", חוזר אחרי 15 שנה לבמת מופע החנוכה.

הראל סקעת במצעד הגאווה 2022,צילום: קוקו

הבוקר (שני), רגע לפני המראתו לסיבוב הופעות בארה״ב, חתם סקעת על השתתפותו לצד נועה קירל, יהודה לוי, אנה זק ואבי אברומי.

לאחרונה סיפרנו לכםכאן בפרסום ראשוןכיעדן בן זקןצפויה לככב בתפקיד סינדרלה בהפקה של מעין צלנר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר