"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מנכ"ל הבימה בביקור היסטורי במרוקו: "התיאטרון המרוקני יארח אותנו בסוף החודש"
הביקור החל בלשכת שר התרבות והתקשורת מוחמד מהדי בן סעיד וזכה להתעניינות רבה • בסוף החודש יציגו שחקני התיאטרון הלאומי את "בוסתן ספרדי" שנכתב בשעתו על ידי נשיא המדינה לשעבר יצחק נבון
מימין ; מוחמד בנחסיין - מנהל התיאטרון הלאומי של רבאט, שר התרבות והתקשורת בן סעיד, נועם סמל, סגן שגריר ישראל במרוקו אייל דוד ויפעת טובי מנהלת קשרים בינלאומיים בהבימה | צילום: Ayoub Hamsoussi, Captisia

מנכ"ל הבימה בביקור היסטורי במרוקו: "התיאטרון המרוקני יארח אותנו בסוף החודש"

הביקור החל בלשכת שר התרבות והתקשורת מוחמד מהדי בן סעיד וזכה להתעניינות רבה • בסוף החודש יציגו שחקני התיאטרון הלאומי את "בוסתן ספרדי" שנכתב בשעתו על ידי נשיא המדינה לשעבר יצחק נבון

מאיה כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנכ"ל התיאטרון הלאומי הבימה נועם סמל ביקר בסוף השבוע בביקור היסטורי במרוקו כאורח בלשכתו של שר התרבות והתקשורת המרוקני, מוחמד מהדי בן סעיד.

סמל, אשר ביקורו זכה לסקרנות וסיקור רב בתקשורת המקומית, הודה לתיאטרון הלאומי של הבירה רבאט שיארח את התיאטרון הלאומי הבימה מישראל בסוף החודש הקרוב עם שחקני המחזמר ״בוסתן ספרדי״ שכתב בשעתו נשיא המדינה לשעבר יצחק נבון.

בן סעיד הביע את רצונו להגיע לצפות בהצגה ההיסטורית המביאה סיפור עם שורשים יהודיים. ״אמשיך לפעול ולפתח את קשרי התרבות בין ישראל למרוקו״, אמר בפגישה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...