"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מה ששלה שלה: התוכנית החדשה בהגשת אופירה אסייג
מגישת הטלוויזיה ואשת הספורט תגיש בקרוב תוכנית בשם "שיא הרגש", שתשודר ברדיו תל אביב • התוכנית תשלב את הטעם המוזיקלי המפתיע של אסייג, שנע בין זוהר ארגוב ל-Pet Shop Boys
אופירה אסייג . צילום: צילום מסך

מה ששלה שלה: התוכנית החדשה בהגשת אופירה אסייג

מגישת הטלוויזיה ואשת הספורט תגיש בקרוב תוכנית בשם "שיא הרגש", שתשודר ברדיו תל אביב • התוכנית תשלב את הטעם המוזיקלי המפתיע של אסייג, שנע בין זוהר ארגוב ל-Pet Shop Boys

מערכת תרבות היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בחודש יוני האחרון יצאה מרדיו תל אביב (102FM) הודעה דרמטית:אופירה אסייגלא תגיש יותר את תוכנית הספורט של התחנה ולנעליה נכנסו אלי בן דוד ומיקו ג׳מאל מ"בובה של לילה", לצד אלי גוטמן, ראובן עטר ואיתי שכטר.

כבר אז הבטיחו שאסייג תישאר בתחנה ותגיש תוכנית אחרת - "צפו להפתעות", הובטח. היום (שני) כבר אפשר לספר מהי התוכנית החדשה שאותה תגיש אסייג. לתוכנית קוראים "שיא הרגש", והיא תשודר בימים ראשון עד רביעי בשעות 18:00 עד 20:00.

צעד חדש אחרי הפרידה מלוינסון, צילום: מתוך שידורי קשת 12

אחרי שהתרגלנו לראות אותה מתעמתת באולפן עם חברי כנסת ואושיות ציבוריות בדיונים פוליטיים על סף רתיחה, כעת נקבל אופירה באווירה שונה - כזאת שתכניס את הנהגים והנהגות להילוך רגוע יותר.

אסייג לא רק תשמיע שירים, אלא גם תדבר עליהם מתוך הניסיון שלה בעולם התקשורת, הקשרים שלה עם זמרים ואמנים, והאהבה הוותיקה שלה למוזיקה.

אופירה באווירה שונה. אופירה אסייג, צילום: אינסטגרם

בהודעה שהופצה מטעם רדיו תל אביב נמסר: "הטעם המוזיקלי שלה רחב ומפתיע: מאייקוני התרבות כמו זוהר ארגוב, דרך Pet Shop Boys, ועד שלומי שבת, פאר טסי ועוד - שילוב של עברית ולועזית, מזרחי, פופ וקלאסיקות. המאזינים מוזמנים להצטרף אליה ל"שיא הרגש" בסוף היום: שעה שנכנסים אליה עם כל הלחץ של היום ויוצאים ממנה קצת יותר רגועים, עם פלייליסט מושקע וכמה שפחות דאגות וכאבי ראש".

אסייג היא מהנשים הוותיקות וחדורות המטרה בתקשורת הישראלית. מי שהייתה בתחילת דרכה שדרנית קווים והפכה לשם החזק בתקשורת הספורט בישראל, חצתה בשנים האחרונות את הקווים לעולמות הבידור והאקטואליה. בשבועות האחרונים נאלצה להיפרד משותפה להגשה בקשת 12, חיים לוינסון, לאחר שנחשף תחקיר אודותיו ובו קשריו לישראל איינהורן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...