"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אופירה אסייג: ״זכיתי להכיר חיים לוינסון שהציבור לא הכיר״

המגישה התייחסה לעזיבת העיתונאי את התכנית אותה הם הגישו יחד • בין היתר, אמרה: ״אני מודה שעצוב לי, אני אוהבת את חיים״ • פרישתו של לוינסון הגיעה בעקבות הקשרים העסקיים שניהל עם שרוליק איינהורן

,עודכן
0השמעה
אופירה ולוינסון - אופירה אסייג וחיים לוינסון. צילום: קשת 12

אופירה אסייג התייחסה הערב (שישי) להודעה של שותפה להגשת ״אופירה ולוינסון״, העיתונאי חיים לוינסון, שלא להמשיך לצידה. הצעד הגיע בעקבות פיטוריו מעיתון ״הארץ״, לאחר שנודע כי קיים קשרים עסקיים עם שרוליק איינהורן, שחשוד בפרשת ״קטארגייט״ מבלי לעדכן את מעסיקיו או את קוראיו.

אופירה אסייג מתייחסת לפרשת לוינסון

״שבת שלום לכם. חיים לוינסון, שותפי וחברי לתכנית, הודיע אמש על עזיבתו את התכנית שלנו בעקבות הפרסום לפיו עבד עבור שרוליק איינהורן ולא עדכן אותנו על כך - לא את מעסיקיו וגם לא אותי. אני מודה שעצוב לי. אני אוהבת את חיים. לפני כשנה וחצי התחלנו להגיש את התכנית וזכיתי להכיר איש אחר, שאתם הציבור לא מכירים: הוא מקסים, טוב לב, בעל חוש הומור נפלא, כריזמה, ידען, סופר אינטיליגנט, איש ספר, אבא נהדר לשני ילדיו ושותף מיוחד להגשה. חיים אני בטוחה שתצליח ואני מאחלת לך רק טוב, כבר מתגעגעת. בהצלחה גם לנו״.

בפוסט הפרידה שפרסם מהתכנית, כתב לוינסון בין היתר: ״הודעתי הערב למעסיקי בקשת כי החלטתי לסיים את הגשת התוכנית אופירה ולוינסון בערוץ. עיתונות מבוססת על אמון. לחלק מהצופים נשבר האמון שלהם בי, ובנסיבות האלה, חשבתי שנכון שאסיים".

בנוסף, התייחס לאסייג במילים חמות: ״זכיתי לשותפה נדירה, אופירה אסייג, שקודם כל היא חברה, ואחרי זה עיתונאית מצויינת ומיוחדת", הדגיש לוינסון את מעלותיה של שותפתו להנחיה, "הפרטנרית הכי טובה שיכלתי לבקש״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר