שדר הרדיו והקריין עופר נחשון הלך היום (שבת) לעולמו, והוא בן 59 בלבד.
נחשון התחיל לשדר בתחנת קול השלום של אייבי נתן, בסוף שנות השמונים, עבר בשנות ה-90 לרשת ג', בה שידר את התוכנית הפופולרית "קופסת הלהיטים" במסגרתה השמיע להיטי מוזיקה של זמרי והרכבי פופ ודאנס שונים, חלקם בחשיפה ראשונית, הגיש נחשון את המצעד הלועזי השבועי והשנתי ברשת ג' משנת 1992 ועד למצעד האחרון ששודר ב-1997 ונחשב לאחד הכוכבים הגדולים של רשת גימל עם תכניות מיתולוגיות ותגליות של להקות כמו EAST 17 ו-ACE OF BASE .
בנובמבר 1997 , עם המעבר של רשת ג' לשידורי מוזיקה ישראלית בלבד, הופסק שידורן של תוכניות המוזיקה הלועזית של נחשון, שנשאר בקול ישראל והגיש תוכניות שונות של מוזיקה ישראלית ברשת ג', ובתחנת הרדיו 88FM. הוא הגיש את מהדורת החדשות של קול ישראל ואת מגזין הקולנוע "טלסינמה" בערוץ 1.
בין השנים 2009–2017 היה אמון על הגשת תוצאות הניקוד הישראלי באירוויזיון, שימש כקריין במהדורות החדשות של תאגיד השידור הציבורי ועוד.
דנה אינטרנשיונל ספדה לעופר נחשון בחשבון האינסטגרם שלה וכתבה: "ערב עצוב. עופר נחשון נפטר. אהבתי אותו מאוד. הכרתי אותו בתחילת שנות העשרים שלנו. נחשון היה השדרן הכי פרוע ברשת ג׳. התוכנית שלו 'קופסת הלהיטים' הייתה מהמצליחות בארץ. אני הייתי זמרת מתחילה והוא חיבק אותי מיד - גם באופן אישי וגם ברדיו. לא בטוחה שהקריירה שלי הייתה מצליחה ככה בהתחלה אם לא הפרגון שלו. הוא היה אלוף הארץ במוזיקה הכי חדשה ומתקדמת, והיה לו לב ונשמה שעשויים משירים ומנגינות. אהבתי אותו מאוד. בשנים האחרונות התנתקנו, אתם יודעים איך זה, החיים. אני מצטערת על זה עכשיו. יהיה זכרך ברוך, עופר יקר. אתה עולה אל השמיים בשיר - ואנחנו שרים איתך, ובטוח שגם המלאכים שמקבלים אותך עכשיו במסדר של כבוד בשמיים".
לי-אור אברבך, סמנכ״ל הרדיו בכאן: ״הרדיו הישראלי איבד היום אייקון. קולו של עופר נחשון ליווה את ההתבגרות של כולנו, והיה זה שלימד אותנו להכיר מוזיקה, לרקוד לצליליה ולאהוב אותה. הוא היה אדם ידען באופן בלתי רגיל, שנון וחד ועם זאת גם הייתה בו ביישנות וצניעות. מוזיקאים רבים חבים לו את הקריירה שלהם, והוא יחסר לכולנו״.
גל ברגר, מנהל כאן חדשות ברשת ב': "עופר היה קריין מעולה ואיש לבבי, מדהים, נעים הליכות ומענטש אמיתי. קולו חסר בתחנה וגם בגלי האתר. אנו משתתפים עמוקות בצער המשפחה".

