"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגיל 41: שדרנית הרדיו והתסריטאית הדר תדמור הלכה לעולמה

תדמור נפטרה לאחר מאבק במחלת הסרטן • היא הגישה את התוכנית "סלקט" ברדיו 100FM • בתחנה ספדו לה: "אישיותה המיוחדת, האינטליגנטית והמצחיקה עברה דרך הרדיו למאזינים, שהחזירו לה אהבה" • תדמור יצרה את הסדרה "משפחת כספי" ואת התכנית "ערוץ אפס", וכן כתבה תסריטים לתוכניות רבות

,עודכן
0השמעה
הדר תדמור, צילום: מתוך עמוד הפייסבוק של רדיוס 100fm

שדרנית הרדיו, היוצרת והתסריטאית הדר תדמור הלכה לעולמה היום (שישי) לאחר מאבק במחלת הסרטן. תדמור הייתה שדרנית בתחנת ברדיו 100FM והיא הגישה בה את התוכנית "סלקט" החל משנת 2003. היא הייתה בת 41 במותה.

בעמוד הפייסבוק של התחנה בה שידרה העלו אחר הצהריים פוסט פרידה מטעם חבריה אשר בו נכתב: "אישיותה המיוחדת, האינטליגנטית, המצחיקה, השנונה ומלאת החיים עברה דרך הרדיו למאזינים, שהחזירו לה אהבה. הדר הייתה 'האנרג'ייזר' של התחנה, היא תחסר לנו בצחוקה המדבק ובאופטימיות האין סופית שלה. אנחנו כבר מתגעגעים אליה. יהי זכרה ברוך".

תדמור הייתה בתו של קריין הרדיו והמגיש רם תדמור. לצד עבודתה ברדיו היא כתבה תסריטים ומערכונים בתכניות כמו "היהודים באים", "האחיין שלי בנץ", "מיוחדת", "הלילה עם לוסי וגורי" ועוד. בנוסף יצרה את הסדרה "משפחת כספי" ואת התכנית "ערוץ אפס". על עבודתה ב"היהודים באים" זכתה בפרס האקדמיה לטלוויזיה, וכן זכתה בפרס הטלוויזיה לילדים ולנוער על כתיבה לסדרה הקומית "צפוף".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר