אחרי אינספור תגובות מרושעות וביקורות נחרדות שחטף לאחרונה בעמוד האינסטגרם האישי שלו בדבר השפעה לרעה על הנוער - כשפרסם טיזר לקליפ לשיר חדש, פרי שיתוף פעולה שלו ושל שותפו לקריירה המוזיקלית בן-אל תבורי - יחד עם הראפרים האמריקנים סנופ דוג וליל בייבי - מתייחס כעת סטטיק בסטורי שפרסם בשישי האחרון לנתונים שהתקבלו מתוך שירות המוזיקה הדיגיטלי ספוטיפיי, שמוכיחים כי רובם המוחלט של צרכני התכנים של הצמד המפורסם חצה את גיל 18.
View this post on Instagram
"הנה נתון מעניין", הכריז סטטיק בצירוף אמוג'י חוגג, "הגיל של המאזינים שלנו בספוטיפיי". מהנתונים שהציג הזמר החיפאי עולה כי שבעה אחוזים מסך מאזיניו הם בני פחות מ-18. 24 אחוזים (הנתח הגדול ביותר) מצרכני המוזיקה שלו הם בני 18 עד 22, ו-23 אחוזים מהם בני 23 עד 27. 21 אחוזים מהם בני 28 עד 34. כמו כן, תשעה אחוזים מסך כל המאזינים הם בני 45 עד 59, ואחוז בודד שייך לבני 60 פלוס.

"מופתעים?", שאל סטטיק את 606 אלף עוקביו בסוף רשימת הנתונים שפרסם, וצירף שתי אופציות לתשובה: "הלם" או "ידוע!!" יש לנו תחושה שאנחנו יודעים בדיוק באיזו תשובה סטטיק היה בוחר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו