"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברי סחרוף בקלאסי, מאיר בנאי בדואט

פסטיבל בנימינה ליצירה ישראלית יחגוג את יצירתם הענפה של שלושה גיבורי תרבות בדרכים מקוריות • כל הפרטים

,עודכן
צילום: קוקו // מאיר בנאי, דני סנדרסון, ברי סחרוף

גרסתו החמישית של פסטיבל בנימינה ליצירה ישראלית תצדיע לשלושה גיבורי תרבות: מאיר בנאי ז"ל, דני סנדרסון וברי סחרוף, במשך שלושה ימים של פעילויות, אירועים מיוחדים והופעות חד פעמיות.

להקת מארון 5 בדרך לישראל

"חברים": חידון למכורים בלבד!

הפרק הכי טוב של "חברים": הצביעו בגמר!

המפץ השני: הסדרה החדשה של שלדון ואיימי

יומו הראשון של הפסטיבל יתמקד ביצירתו של מאיר בנאי, אשר הלך לעולמו לפני כשלוש שנים. יום זה יכלול: מפגש עם עיתונאי המוזיקה מנחם גרנית ועופר מלבין חברו הטוב של בנאי; מופע חינמי לציון 20 שנה לאלבום "דומינו" של בנאי וארקדי דוכין בהשתתפות בירה עמיקתא, מקום אחר ועידו אביאני; והמופע המרכזי "כמה אהבה", הפקת מקור בהנחיית יואב קוטנר ובניהולם המוזיקלי של צח דרורי ויהוא ירון, בו יבצעו ארז לב ארי, נרקיס, עידן חביב, עלמה זוהר, ערן צור, קובי אפללו, רונה קינן ורמי קלינשטיין את מיטב להיטיו של היוצר ביחד ולחוד.

למחרת, יתמקד הפסטיבל ביצירתו של ברי סחרוף. דן תורן יספר על העבודה עם סחרוף בסדנת אמן אינטימית; הרכב סימפוני בן 14 נגנים ושישה זמרים שונים יבצע גרסאות קלאסיות לשיריו הידועים; והמופע המרכזי: סחרוף ולהקתו באמפי דשא, חורשת יד לבנים, בנימינה.

היום האחרון של הפסטיבל יחגוג את יצירתו של דני סנדרסון, עם מופע מיוחד לשירי הלהקות של היוצר בביצוע הרכב הרוק של מרכז המוזיקה של המושבות, ולאחריו מופע של סנדרסון שבו הוא יארח את מזי כהן, קרולינה וכיתריה.

פעילויות נוספות בחינם יערכו בכל שלושת ימי הפסטיבל. לפרטים נוספים ולרכישת כרטיסים כנסולאתר.

או מיי גאד: כך נראית היום ג'אניס מ"חברים"

25 שנה ל"חברים": פרויקט מיוחד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר