"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האזינו לשיר החדש של איה כורם

את "חורף" כתבה המוזיקאית במקור עבור אמן אחר, אלא שאז התאהבה בשיר והחליטה לבצע אותו בעצמה • זהו שיר רביעי מתוך אלבום חדש שבדרך

,עודכן
איה כורם, צילום: אוהד רומנו

איה כורם מוציאה שיר חדש בשם "חורף", סינגל נוסף מתוך אלבום חדש שבדרך, שישי במספר.

"חורף" הוא שיר אהבה שובר לב שבמקור כתבה אותו כורם עבור אמן אחר. אלא שבמהלך הכתיבה התאהבה בשיר, והחליטה לבצע אותו בעצמה.את השיר הלחין ועיבד בן זוגה של כורם, אדם בן אמיתי.

זהו הסינגל הרביעי שמשחררת כורם מתוך האלבום שבדרך. קדמו לו השירים "רק אהבה", "לא עושים את זה ככה" ו"כוח".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר