"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יש דיבור: חצי הצמד המצליח מודרן טוקינג בדרך לישראל

תומאס אנדרס, סולן הלהקה הגרמנית המצליחה, יגיע להיכל מנורה בתל אביב להופעה אחת, שבה יבצע את להיטי הלהקה לצד שירי סולו • כרטיסים החל מ-199 ש"ח

,עודכן
0השמעה
להקת מודרן טוקינג, צילום: יוטיוב

שנות ה-80 חוזרות. במסגרת סיבובי ההופעות של האמנים הבינלאומיים, אנו מתבשרים על עוד הופעה שמגיעה מעבר לים, והפעם של תומאס אנדרס, סולן להקת Modern Talking, שחוזר לישראל בדיוק שלוש שנים אחרי סיבוב ההופעות שלו בשנת 2019.

אנדרס (58), שהיה כוכב ענק באייטיז, יופיע בישראל ב-1 בפברואר 2022 בהיכל מנורה תל אביב, במופע שבו יבצע ממגוון להיטיו, המתפרשים על פני ארבעה עשורים.

תומאס אנדרס,צילום: יח"צ

במהלך הקריירה שלו הקליט אנדרס כ-25 אלבומים, זכה ביותר מ-420 פרסי זהב ופלטינה על הישגיו האמנותיים, וכמובן היה חצי מלהקת מודרן טוקינג, שנחשבת אחת הלהקות הגרמניות המצליחות ביותר בעולם הפופ.

על הבמה בהיכל הוא יבצע משירי האלבומים שהוציא במסגרת קריירת הסולו שלו, לצד להיטי הענק של מודרן טוקינג, ביניהם "Cheri Cheri Lady" ,"You're My Heart, Your'e My Soul" ועוד.

מכירת הכרטיסים לקהל הרחב תחל ביום מחר (חמישי) בשעה 9:00, כשעוד קודם לכן תיפתח ביום היום באותה שעה מכירה מוקדמת ללקוחות "לאן" ולחברי מועדון המעריצים הרשמי. מחירי הכרטיסים: החל מ-199 ועד 499 ש"ח.

למופעים ובילויים נוספים במחירים משתלמיםלחצו כאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר