"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי שנים כזמר נשמה: השינוי המפתיע של שולי רנד

השחקן והזמר, מהקולות המזוהים ביותר עם המוזיקה היהודית-נשמתית, חבר דווקא לראפר שי "שרק" הורביץ לסינגל חדש בשם "עונג שבת" • מה מצליח לחבר בין שני העולמות הרחוקים?

| עודכן:
0השמעה
שולי רנד, השתשע קצת עם AI , צילום מסך, אינסטגרם
שולי רנד, השתשע קצת עם AI | צילום: צילום מסך, אינסטגרם

שולי רנד לא חושש להפתיע. השחקן והזמר, שבמשך שנים נחשב לאחד הקולות המזוהים ביותר עם המוזיקה היהודית-נשמתית, יצא זה עתה בשיתוף פעולה שספק אם מישהו ראה מגיע: דואט חדש בשם "עונג שבת" עם הראפר שי "שרק" הורביץ.

השם אולי נשמע מסורתי, אבל הצליל מספר סיפור אחר. השיר מפגיש בין קולו החם והרגשי של רנד לבין האנרגיה והאותנטיות של שרק, ומצליח לייצר דואט שנשען על מסורת אך מדבר בשפה עכשווית לגמרי. במקום לוותר על העולם שממנו הגיע, רנד פשוט הכניס אליו קצב, ונתן לשני העולמות להיפגש בלי שאף אחד מהם ויתר על עצמו.

מנעד רחב של עולמות

עבור רנד, המהלך הזה הוא עוד הוכחה שהוא מסרב להיכנס למגירה אחת. הקריירה שלו נעה כבר שנים בין קולנוע, כזכור הוא כתב וכיכב בסרט הפולחן "אושפיזין", לבין מוזיקה שנוגעת בנשמה, ועכשיו הוא מוסיף לפלטה גם ביט של ראפ. הפעם, במקום להתאים את עצמו לקהל, הוא פשוט הביא את שולחן השבת אל תוך האולפן.

מעבר למוזיקה, רנד גם חתם לאחרונה פרק אישי ארוך ומורכב. לפני כשבוע הוא התגרש רשמית מאשתו הראשונה מיכל רנד, שאיתה היה נשוי עשרות שנים והביא לעולם שבעה ילדים, וזאת בתום שנים של פרידה ומאבק גירושים מתוקשר. רנד, שנשוי כיום למגישה צופית גרנט, סוגר אם כן שני פרקים כמעט באותה נשימה, אחד אישי ואחד יצירתי, וממשיך הלאה בדרכו הבלתי צפויה.

שולי רנד | צילום: קוקו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר