"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בורקס נחמה": האסקפיזם של אגם בוחבוט
הזמרת משחררת אלבום אישי חדש שמסכם שנה של התבגרות מוזיקלית • הפרויקט כולל 11 שירים ומגיע רגע לפני מופע הענק שלה
אגם בוחבוט. צילום: אלון שפרנסקי

"בורקס נחמה": האסקפיזם של אגם בוחבוט

הזמרת משחררת אלבום אישי חדש שמסכם שנה של התבגרות מוזיקלית • הפרויקט כולל 11 שירים ומגיע רגע לפני מופע הענק שלה

מאיה כהן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שכבשה את רחבת "רוקדים עם כוכבים" כששרה לבן זוגה, המתמודד בתכנית בר ברימר, ורגע לפני שהיא כובשת את היכל מנורה,אגם בוחבוט משיקה את אלבומה החדש, "22", שמסכם שנה מלאת להיטים והופעות.

האלבום הוא המשך ישיר לקו שהחל באלבומה הקודם "21", וכעת מסמל את הפרק הבא בחייה. בעוד שהאלבום הקודם סימל את כניסתה לגיל 21 ולשלב חדש בחייה, כעת, בגיל 22 ולאחר שנה של התבגרות, מדובר בהמשך ישיר למסע המוזיקלי והאמנותי שאליו יצאה עוד כילדה.

באלבום עשרה שירים חדשים ושיר בונוס במגוון סגנונות, מפופ עכשווי דרך מוזיקה ים-תיכונית ועד בלדות אישיות וחשופות.

אגם בוחבוט, צילום: אלון שפרנסקי

בין השירים: "השמפניות והמאניות", "תקופה שלכת", "חמישי", "מי אנחנו שניפול", "בורקס נחמה", ולצדם שיר הבונוס "סיפור חיי" - שיתוף פעולה של אגם עם המפיק והיוצר מיסטרמיס.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...