מוניקה סקס. צילום: שי פרנקו

"בלי פשרות ובלי פילטרים": אירוע מוזיקה של 12 שעות שאתם חייבים להכיר

פסטיבל "רעש לבן" מבית toMix מגיע ב-9 באוקטובר ל-Zone בקיסריה עם מרתון הופעות מטורף מ-12:00 בצהריים ועד חצות • הליין-אפ כולל את שייגעצ, מוניקה סקס, יוני בלוך, פלד ועוד רבים

למרות שהופעות מחו"ל הפכו בישראל כמעט ללא קיימות ובזמן שבעולם עדיין מחרימים, הנה חדשות משמחות שמבשרות על התרחבות ההופעות החיות בארץ, למרות הכל: תכירו את "רעש לבן", פסטיבל הרוקנ'רול החדש שיתקיים ב-9 באוקטובר ב-Zone, פארק העסקים קיסריה.

בפסטיבל, מבית היוצר של toMix, יופיעו במשך 12 שעות: יוני בלוך, שייגעצ, מוניקה סקס, מופע הארנבות של ד"ר קספר, פלד מארח את SHREDHEAD, הילה רוח, עלמה גוב, ילד, מטאטא השמד, יובל גולד, הזאבות, הפסוליה של דייזי, אריה רחמימוב ולהקת אריין מיידן.

שייגעצ, צילום: ליאור כתר

המרתון יתקיים על במה אחת מ-12:00 בצהריים ועד חצות. בפסטיבל מתחייבים ל-"12 שעות של רוק, גיטרות, זיעה ודיסטורשן. בלי פשרות, בלי פילטרים", ואף מוסיפים כי ידאגו לדוכני אוכל, אווירה, צל למי שרוצה והסעות מכל רחבי הארץ.

"רעש לבן", צילום: פוסט הפסטיבל, יחצ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...