"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כבוד: הכוכב הווליוודי הגיע לאירוע של נגה ארז

הדוקו NOGA על הזמרת הישראלית הוקרן הלילה בבכורה עולמית בפסטיבל טרייבקה היוקרתי בניו יורק • לאירוע הגיע גם הכוכב ההוליוודי טוני שלהוב

,עודכן
0השמעה
הקרנת הבכורה העולמית לסרט התיעודי NOGA. צילום: יחצ YES

לא רק קואצ'לה:הלילה (שני) התקיימה בפסטיבל טרייבקההיוקרתי בניו יורק הקרנת הבכורה העולמית לסרט התיעודי NOGA, על המוזיקאית הישראלית והבינלאומיתנגה ארז, שיעלה בקרוב ב-yes.

נגה ארז מופיעה בהקרנת הסרט התיעודי עליה בפסטיבל טרייבקה היוקרתי//יחצ

לאירוע הגיע גם הכוכב ההוליוודי טוני שלהוב. בתום ההקרנה, עלו נגה ארז ואורי רוסו לבמה והופיעו מול הקהל הרב שהגיע לאירוע.

באפריל האחרון ארז רשמה הישג מוזיקלי יוצא דופן כשהפכה למוזיקאית הישראלית הראשונה שמופיעה בפסטיבל קואצ'לה היוקרתי בקליפורניה.

לאירוע הגיע גם הכוכב ההוליוודי טוני שלהוב,צילום: יחצ YES

בזמן ההופעה שיתפה את הקהל כי היא שמחה להיות במעמד המכובד, אך גם עצובה לנוכח המצב המורכב בישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר