"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
שרית חדד: "לחופש אין מחיר וגם לא לדמעות"
הזמרת שיחררה הבוקר סינגל חדש על מסע לניקוי הנשמה • מהצלילה בים המלח ועד למפגש עם האיש הזקן בסוף העולם: "היום כולם כבר חוזרים בתשובה, אז תחזור שידלק האור", שרה
המלכה בלתי מעורערת כבר שנים רבות. צילום: טלי מואס

שרית חדד: "לחופש אין מחיר וגם לא לדמעות"

הזמרת שיחררה הבוקר סינגל חדש על מסע לניקוי הנשמה • מהצלילה בים המלח ועד למפגש עם האיש הזקן בסוף העולם: "היום כולם כבר חוזרים בתשובה, אז תחזור שידלק האור", שרה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

תגידו מזל טובלשרית חדדשמשחררת הבוקר סינגל חדש המגולל מסע של חשבון נפש ושחרור. השיר נפתח בתיאור של הקרבה וחיפוש אחר הטוב המשותף: "היית עושה לי מדבר, הייתי צוללת את כל ים המלח, העיקר שיהיה לי טוב".

במהלך המסע המתואר בשיר, שרית עוזבת את המוכר ונוסעת "רחוק למזרח הרחוק" כדי לנקות את הנשמה. שם, בסוף העולם, היא מקבלת שיעור על נתינה ועל מחזוריות החיים: "פגשתי בסוף העולם איש זקן, אמר אם תתני הם יתנו לך יותר... אל תשכח הגלגל מסתובב".

השיר נוגע גם בעוצמה נשית ובבחירה בחופש: "אתה לא יודע מה זה אישה, הייתי עוצרת את כל המדינה שיהיה לך טוב". המסר הסופי של השיר, כפי שמופיע על שלט ברחבי העיר, הוא ברור ומחזק: "דברים לא קורים במקרה... לחופש אין מחיר וגם לא לדמעות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו