"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל לחץ ישראלי: הסולן הפרו-פלסטיני לא הופיע באירוע יוקרתי

סולן להקת "גרין דיי" בילי ג'ו ארמסטרונג, היה אמור להופיע בכנס שכלל חברות ישראליות רבות • הזמנתו עוררה התנגדות בגלל עמדותיו הפרו-פלסטיניות - והוא הוחלף

,עודכן
0השמעה
גרין דיי בהופעה. צילום: רויטרס

לאחר ביקורת מצד יזמים ומשקיעים ישראלים, החליטה קרן ההשקעות Insight Partners לבטל את הופעתו של בילי ג'ו ארמסטרונג, סולן להקת "גרין דיי" בכנס RSA. האירוע, "ScaleUp Club Party", שנערך אמש (רביעי) בסן פרנסיסקו, נחשב לאחד המפגשים המרכזיים של הקהילה הישראלית בכנס, בזכות הקשר ההדוק של אינסייט לשוק המקומי והשקעותיה הרבות בחברות ישראליות -בהן גם Wiz.

אלא שהזמנתו של ארמסטרונג להופיע עוררה התנגדות חריגה: בשנים האחרונות הביע הזמר עמדות פרו-פלסטיניות ואף הניף דגל פלסטין בהופעותיו, מה שהוביל יזמים ונציגי קרנות מישראל להודיע כי לא יגיעו לאירוע.

בילי ג'ו ארמסטרונג. פרו פלסטיני גאה,צילום: WireImage

כעת מתברר כי הלחץ עשה את שלו: לפי תגובה לא רשמית שנמסרה לגורמים בתעשייה, אינסייט עדכנה כי ההופעה בוטלה. גורמים באקוסיסטם הישראלי ציינו כי מדובר בצעד חריג אך מתבקש. "האירוע הזה הוא הרבה מעבר למסיבה - הוא נקודת מפגש של התעשייה הישראלית בעולם. הבחירה באמן כזה פשוט לא התאימה לקהל", אמר אחד המשתתפים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר