"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שם האלבום החדש של פול מקרטני רומז על כיוון מפתיע

החיפושית לשעבר עומד לשחרר את אלבום הסטודיו הראשון שלו מאז 2020 • שם האלבום, שנחשף על ידי אחיו מייק, מרמז על מסע נוסטלגי לשורשי הביטלס

,עודכן
0השמעה
פול מקרטני מופיע בקנדה, 25 בנובמבר 2025. צילום: Nick Iwanyshyn/The Canadian Press via AP

שם האלבום החדש שלפול מקרטני, The Boys of Dungeon Lane, נחשף על ידי אחיו מייק מקרטני. בפוסט שפרסם ב-X (לשעבר טוויטר), כתב מייק מקרטני כי בנו ג'וש נתקל בפרסום טיזר לאלבום החדש בליברפול, וציין שהוא זה שעיצב את אמנות העטיפה עבור דודו.

האם מייק התכוון לחשוף את זה? קשה לדעת.

פול מקרטני. צפוי להוציא אלבום חדש בתחילת 2026,צילום: AFP

דאנג'ן ליין היא רחוב בשכונת ספיק שבליברפול, כ-15 דקות נסיעה מביתו הישן של מקרטני ברחוב פורת'לין, לא רחוק משדה התעופה ג'ון לנון.

השם מרמז שהאלבום יכלול לפחות בחלקו אלמנטים נוסטלגיים, אולי עם התייחסות לימי הביטלס הראשונים. The Boys of Dungeon Lane יהיה אלבום האולפן ה-19 שלו, והראשון מאז McCartney III שיצא ב-2020.

עם קמפיין הטיזר שכבר בעיצומו, הכרזה רשמית צפויה בקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר