השבוע השני של מבצע "שאגת הארי" יצא לדרך ולצד ההקלות בעורף, עולם התרבות עדיין נעול ומסוגר. אירועי תרבות גדולים שצפויים היו להתקיים השבוע, למרות התקווה של הקהל, יידחו למועדים חלופיים.
התיאטרון הישראלי צפוי היה לחגוג היום (ראשון) את עצמו ואת הישגיו בטקס פרס התיאטרון של תל אביב- יפו, בתיאטרון הבימה, אולם לאור המצב יידחה כמובן למועד חדש.
פסטיבל המוזיקה רוק פתאל רשת מלונות פתאל הודיעה כי "פתאל רוק פסטיבל 11" שהיה אמור להתקיים בסוף השבוע הקרוב, במלון ארמונות הרודס באילת, ידחה וייערך בתאריכים 16-18.4. מאיה אשכנזי, מנהלת מועדון "פתאל וחברים" אמרה: "פתאל רוק הפך עם השנים למסורת אהובה עבור חברי המועדון שלנו. גם השנה ראינו ביקוש גבוה מאוד מיד עם פרסום התאריך והאמנים המשתתפים ולכן היה לנו חשוב לקיים את הפסטיבל במועד חדש במלואו".
פסטיבל גיטרה בים האדום שצפוי היה להיפתח ב-12.3 יידחה גם הוא. מהפקת הפסטיבל נמסר: "לאור המצב, עבדנו סביב השעון בכדי למצוא תאריך חדש ולהמשיך את המסורת של הפסטיבל האהוב. אנחנו שמחים לעדכן כי פסטיבל גיטרה בים האדום יתקיים בין ה-16 ל-18 באפריל.
עבור קהל הרוכשים, הכרטיסים יועברו אוטומטית למועד החדש. מי שיבחר לקבל החזר יש לפנות למוקד ממנו נרכשו הכרטיסים".
גם ארבעת המופעים של עדן בן זקן בהיכל מנורה מבטחים שהיו אמורים להתקיים בתאריכים בין ה-10 ל-14 למרץ, יידחו בשל המצב הביטחוני והנחיות פיקוד העורף. מהפקת המופע נמסר: "בקרוב יפורסמו תאריכים חדשים. לכל רוכשי הכרטיסים - הכרטיסים שברשותכם יהיו תקפים באופן אוטומטי לתאריכים החדשים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו