אמילי אוסטין. צילום: Brianna Bryson / Getty

"גאווה והכרת תודה": התשובה הישראלית למחאת הסלבס נגד טראמפ

בזמן שהוליווד תוקפת את טראמפ: המפגן הפרו-אמריקני של המשפיענית הישראלית-אמריקנית אמילי אוסטין על השטיח האדום • "ארה"ב היא מדינה שמעניקה לנו חופש"

[object Object]

בעוד בכירי תעשיית הבידור בארה"ב ניצלו את טקס הגראמי כדי לתקוף את הנשיא טראמפ ומדיניותו, המשפיענית הישראלית-אמריקנית אמילי אוסטין בחרה להציג עמדה הפוכה ומפתיעה.

אוסטין (24), מהקולות הבולטים בהסברה הישראלית בארה"ב ודמות המקורבת לבית הלבן, צעדה על השטיח האדום עם הצהרה אופנתית פוליטית: ארנק מצופה בדגל הפסים.

מילי אוסטין בחרה להציג עמדה הפוכה ומפתיעה,

"הדגל האמריקני הוא לא אביזר אופנה עבורי אלא הצהרה של גאווה והכרת תודה למדינה שמעניקה לנו חופש", אמרה אוסטין. "בחרתי לעמוד על השטיח הזה כקול גאה ובלתי מתנצל".

עם קהל של מעל 3 מיליון עוקבים באינסטגרם ובטיקטוק, אוסטין ממשיכה לבסס את מעמדה ככוח עולה ומשפיע בזירה ההסברתית והפוליטית בארה"ב.

כידוע, הזמר הפוארטו ריקני באד באני ניצל את הבמה אמש (בין ראשון לשני) למתוח ביקורת חריפה על ממשל טראמפ: "ICE OUT. אנחנו לא חיות, אנחנו בני אדם ואנחנו אמריקנים... השנאה מעצימה את השנאה.

באד באני מקבל את פרסם אלבום השנה בגראמי לשנת 2026, צילום: אי.פי

"הדבר היחיד שיכול לגבור על שנאה זו אהבה", קרא האמן על הבמה לאחר שזכה בפרס אלבום המוזיקה הלטינית האורבנית הטוב ביותר על "Debi Tirar Más Fotos" שלו - זאת לקול תשואות הקהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...