נלי פורטדו הכריזה הוים (שבת) על הפסקה בלתי מוגבלת מהופעות, “החלטתי להתרחק מהופעות בעתיד הנראה לעין,” כתבה בפוסט באינסטגרם שלה, “ולפנות לעשייה יצירתית ואישית אחרת, שלדעתי תתאים יותר לשלב הבא בחיי״.
פורטדו, בת ה־46 הודתה למעריצים ולשותפים לדרך “על כל השנים של כיף, קהילה וקסם” מאז יציאת אלבום הבכורה שלה, Whoa, Nelly!, באוקטובר 2000.
“נהניתי מאוד מהקריירה שלי, ואני עדיין אוהבת לכתוב מוזיקה, תמיד ראיתי בזה תחביב שזכיתי להפוך למקצוע, אני אזדהה כיוצרת שירים לנצח״.
פורטדו, שאף זכתה בגראמי, לוקחת כעת הפסקה מהופעות, אך הלהיטים שלה ממשיכים להדהד בקרב מעריצים צעירים דרך הרשתות החברתיות, וזוכים לעדנה מחודשת. “זה סוריאליסטי ומשמח שאנשים רבים כל כך מגלים מחדש את המוזיקה שלי,” כתבה בהתרגשות. “היה מאוד כיף לנצל את ההזדמנות הזו, לחזור לבמות ולראות מקרוב את העוצמה המתמשכת של מוזיקה טובה. זה גרם לי באמת להאמין בקסם״.
נלי מיהרה לזקוף קרדיט לביתה נביס גהוניה (22), שעזרה לה לנווט במרחב הדיגיטלי. “אני יכולה לומר שכשהמוזיקה שלי הפכה לטרנד בטיקטוק, בתי הבכורה הייתה רק בת 16 או 17", סיפרה נלי ל־E! News באוגוסט 2024. “באותו זמן הייתי די לא מוכרת לזה כי הייתי בבית עם התינוקות וכאלה״.
המוזיקאי כתב אלבום מטלטל: "חזרנו לארץ וקיבלנו את כל החבילה - גם סרטן וגם קטסטרופה"
בגיל 70, גילתה הזמרת האגדית מי היה אביה הביולוגי - ושהוא היה יהודי
פרסומת | איך נולדה האנטומיה של גריי?
יהורם גאון בן 85: "לא נשברים לעולם ברוחנו" - את מי יארח על הבמה במופע חגיגי?
לקראת הדיון המכריע על האירוויזיון: מנכ"ל תאגיד השידור האוסטרי הגיע לישראל
למעשה, נלי ציינה שנביס הפכה לגורם מרכזי בחייה המקצועיים. “אני בת מזל שהיא מגיעה איתי לאולפן ועוזרת לי גם שם״, אמרה בהתרגשות. “אין דבר טוב יותר מקשר יצירתי עם הילד שלך ולהצליח לעבוד יחד על משהו מיוחד".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
