למרות איומי החות'ים: האירוע המוזיקלי הגדול יתקיים באילת - כולל זוכה הגראמי
למרות המלחמה, אילת מתכוננת לפסטיבל הג'אז השנתי • האירוע יכלול הופעות מיוחדות, השקות אלבומים ושיתופי פעולה חד-פעמיים של מיטב אמני ישראל
Your browser doesn’t support HTML5 audio
למרות איומי החות'ים ולמרות שהמלחמה לצערנו עוד לא הגיעה לסיומה, באילת כבר מחממים מנועים לקראתפסטיבל ג'אז בים האדום2025, שיתקיים בתאריכים 13-15 במרץ באילת.
במסגרת הפסטיבל יתקיימו מופעים מיוחדים, הפקות מקור, השקות אלבומים ושיתופי פעולה חד-פעמיים של יוצרות ויוצרים מהשורה הראשונה לצד אמני ג'אז צעירים ומבטיחים, תחת כיפת השמיים.
בין ההופעות המרכזיות: דניאל זמיר חוגג 25 שנות קריירה עם ברי סחרוף ושלומי שבן; אסתר רדא במופע לכבוד השקת האלבום החדש עם האורחת סתיו אחאי; זוכה הגראמי DAN PUGACH עם הביג בנד שלו; אביתר בנאי במופע שירי אהבה לפסנתר ומיתרים עם פסנתרן הג'אז עומרי מור; DEGIBRI BIG BAND שיפתיעו אותנו עם אורחות מסתוריות; OZ NOY במופע מיוחד עם BRIAN CHARETTE & DENNIS CHAMBERS; הופעה של אבישי כהן וריג'ויסר עם ההרכב JIMI PRASAD ORCHESTRA; אלון אולארצ'יק שיארח את נורית גלרון ושלמה יידוב וחגיגת סיום ענקית עם טונה.
בנוסף בפסטיבל: שלישיית תום אורן מארחת את תמיר גרינברג; SHWESMO במסיבת פיוז'ן; גיא מזיג שיארח את דני סנדרסון ונונו במופע פאנק; JOCA PERPIGNAN GRUPO עם האורחות מאיה בלזיצמן וסלעית להב; חמישיית קטיה טובול במופע של פסנתר וסווינג; חמישיית אבי יפרח בפרויקט של אבי יפרח ואשר פדי עם האורחים ריקי גל ועומר פדי; כהן שיארח את פלד; סימה נון ומיקה ריעני; שישיית הלל סאלם שינגנו את אלבומם החדש; שלישיית דינה קיטרוסקי במופע טריו ג'אז; HARINGMAN COLLECTIVE שיופיעו עם האלבום DA DA DA ;Sol Monk שיביא את הצליל העתידני של סצנת הג'אז; האחים קדוש בהרכב משפחתי שמערבב מסורת עם עתיד ועוד.
ב-Jasper 08 במלון אגמים, המלון הרשמי של הפסטיבל, יתקיימו הופעות Late Night פתוחות לקהל: רביעיית גריגורי ריבקין בהרכב הארד-בופ ו-MissBehave שייקחו אתכם למסע לתור הזהב של המוטאון והדיוות הגדולות.
לאחר ההופעות תוכלו להצטרף, כבכל שנה, ל-Jam Session המסורתי - מפגשים מוזיקליים ספונטניים בין אמני הפסטיבל לכוכבים הצעירים של הג'אז הישראלי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
