עידן עמדי חזר להופיע באופקים לראשונה מאז הפציעה בלחימה ברצועת עזה. בפוסט אישי ומרגש שפרסם היום (שישי), שיתף את ההבטחה שנתן לעצמו לשוב לעיר רק כשהוא עומד על הרגליים – ולהחזיר טובה לאנשים שתמכו בו ובחבריו הלוחמים.
“וילה אחת ברחוב מרדכי באופקים, פעם בית מגורים, הפכה לחמ”ל מבצעים. שק שינה כחול בצד החדר, ועל הקירות – תצלומי אוויר, מפות, וסימונים שמהם תכננו פעולות, העברנו תדריכים, התכוננו ליציאה. עוד סבב בלחימה, עוד לילה ברצועה, אבל תמיד ידענו שכאן יחכו לנו. האנשים הטובים של אופקים. עם סירים חמים, חיוך גדול, ודאגה פשוטה ואמיתית. ילדי הרחוב באו להצטלם, לא רק עם הזמר המפורסם, אלא עם כל הלוחמים. כי לעזאזל כמה גיבורים יש במדינה?”.
עמדי סיפר כי מאז הפציעה לא חזר לעיר והבטיח לעצמו: “אני חוזר לכאן רק כשאני עומד. על הרגליים. על במה. כדי להשיב טובה לאנשים שהיו לנו לעורף".
“אתמול בלילה זכיתי לקיים את ההבטחה הזו לעצמי. עליתי לבמה באופקים, ושרתי להם בלב פתוח כמו שהם פתחו את ליבם בשבילנו. לא קיימת תמונה או סרטון שיצליחו להעביר את מה שהרגשתי. זה היה לב פועם של עם".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
