עידן עמדי. צילום: קוקו

פסטיבל התמר חוגג 25 שנים - ואחד הקולות המרכזיים הוא עידן עמדי

בעיצומם של ימים מאתגרים ובצל ביטולי התרבות, האירוע המוזיקלי חוזר עם בשורה מעודדת: חמישה לילות של מוזיקה בלב הנוף המדברי • על הבמות מיטב האמנים והאמניות בישראל, באירועים שיתפרשו על פני ארבעה אתרים

 

בין מלחמה למלחמה מטלטלת, על רקע ביטולים של מופעי תרבות ופסטיבלים גדולים, הנה בשורה משמחת: פסטיבל התמר חוגג 25 שנה ויתקיים בחול המועד סוכות (8–12 באוקטובר), בהשתתפות אמנים ואמניות ממגוון ז'אנרים מוזיקליים.

הנציגות הרוקיסטית. ברי סחרוף, נינט טייב ואביב גפן, צילום: קוקו, משה שי

בין האמנים הבולטים שישתתפו: אביב גפן והתעויוט, אביתר בנאי, אברהם טל, אושר כהן, אודיה, איפה הילד, אפרת גורן, בניה ברבי, ברי סחרוף, דודו טסה, דנה ברגר, דני בסן, דרוויש, החברים של נטאשה, השמחות, התקווה 6, זהבה בן, טליה דנציג, יסמין מועלם, מארק אליהו, מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, מוקי, מוש בן ארי, מרסדס בנד, נינט טייב, סי היימן, עידן עמדי, עומר אדם, ערן צור ועוד.

הפסטיבל יתקיים בארבעה אתרים שונים: היכל מצדה - מתחם מופעים למרגלות המצדה; פסגת מצדה; תחת עץ הבאובב - קיבוץ עין גדי; ופארק נחל אמציהו.

התקווה 6, צילום: משה נחמוביץ

ערב הפתיחה של הפסטיבל יפגיש על במה אחת שלושה קולות מרכזיים זהבה בן, עידן עמדי ואושר כהן. בין הפקות המקור, תוצג מחווה לדור הפסטיבלים והפקה מיוחדת המוקדשת לדור פורצי הדרך של הפסטיבלים העצמאיים בשנות ה־90, בה ישתתפו מוש בן ארי עם חברים מלהקת שבע, אברהם טל וחברים משוטי הנבואה.

את הערב יחתום דרוויש - מהשמות הבולטים בסצנת האלקטרוניקה - אשר איבד את בנו באסון פסטיבל נובה ב־7 באוקטובר, ויעלה לסט מקפיץ ומרגש במיוחד.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...