"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סולן להקת קולדפליי: "אני כל כך שמח לראות דגל פלשתיני"
רגע טעון באיצטדיון בקליפורניה: כריס מרטין פנה לאדם שנופף בדגל פלשתין והביע תמיכה • בהמשך הדגיש: "אנחנו אוהבים אנשים מכל מקום"
כריס מרטין, סולן קולדפליי, בהופעה בפורטוגל (ארכיון). צילום: אי.פי.איי.

סולן להקת קולדפליי: "אני כל כך שמח לראות דגל פלשתיני"

רגע טעון באיצטדיון בקליפורניה: כריס מרטין פנה לאדם שנופף בדגל פלשתין והביע תמיכה • בהמשך הדגיש: "אנחנו אוהבים אנשים מכל מקום"

יונתן דושניצקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

סולן להקתקולדפלייכריס מרטין תועד בימים האחרונים מתייחס לדגל פלשתין שהונף בקהל במהלך הופעה בקליפורניה. "יש פה אנשים מברזיל, יש פה אנשים מרומניה, וגם דגל פלשתין. אני כל כך שמח לראות דגל פלשתיני", אמר מרטין. "אנחנו אוהבים אנשים מכל מקום, אתם מוזמנים מכל מקום, ואני שמח לראות אנשים מפלשתין. ברוכים הבאים לפלשתין. תמיד".

מיד לאחר מכן פנה לשאר הקהל בניסיון לצנן את התגובות האפשריות, ואמר: "אני רק רוצה להבהיר – אנחנו אוהבים לראות אנשים מכל מקום, אז אל תכתבו שטויות באינטרנט". הסרטון מההופעה הופץ ברשתות החברתיות ועורר ויכוח סוער. חלק מהגולשים שיבחו את מרטין על גישה של הכלה ואהבה אוניברסלית, בעוד אחרים ראו בדבריו מסר פוליטי שנוי במחלוקת.

האירוע התרחש במסגרת פתיחת סיבוב ההופעות האמריקני של קולדפליי, "Music of the Spheres", שנפתח בשתי הופעות סולד-אאוט באיצטדיון של אוניברסיטת סטנפורד. קדמו להם הופעות חימום של הזמרת וילו, בתם של ויל סמית' וג'יידה פינקט, ושל הזמרת הפלשתינית-צ'יליאנית אליאנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...