"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קרן שמש בחשכה: המסר המוזיקלי המרגש של שורד השבי לחבריו שנותרו מאחור

שני סיפורים של חיבור מוזיקלי: שגיא דקל-חן הקליט מסר מוזיקלי לחבריו בשבי, ועומר שם טוב זוכה להופעה פרטית של אביתר בנאי

,עודכן
0השמעה
אביטל דקל חן עם בעלה, שורד השבי שגיא דקל חן. צילום: מתוך אינסטגרם

שבועיים בלבד לאחר שחרורו מהשבי, שגיא דקל-חן כבר מעביר מסר מרגש של תקווה לחבריו שעדיין מוחזקים בידי בעזה בידי ארגון הטרור חמאס.

דקל-חן הקליט את השיר "קרן שמש" יחד עם אשתו ובנותיו במסגרת "הפרויקט של תמרי" – מיזם מוזיקלי מיוחד שהוקם לזכרה של תמר קדם סימן טוב ז"ל, שנרצחה ב-7 באוקטובר.

"אל תאבדו תקווה, שלחו כל יום חום ואהבה, תאמינו לי שזה חודר את בטן האדמה", נשמע דקל-חן אומר במהלך השיר, בפנייה ישירה ורגשית לחבריו הכלואים. "לחברים שלי שלא רואים אור שמש שם בשבי - תהיו חזקים", הוסיף במסר המרגש.

המיזם המוזיקלי הוקם על ידי איתי, אחיו של שגיא, לזכרה של תמר קדם סימן טוב, שהקימה וניהלה יחד איתו כפר נוער למוסיקה. במסגרת הפרויקט, בוגרי המקום מוציאים בכל שבוע או שבועיים ביצועים חדשים לשירים ישראליים. שגיא ביקש באופן מיוחד להצטרף לפרויקט ולהקליט את השיר כמסר לחבריו שעדיין בשבי.

עומר ואמו, שלי שם טוב. זכה להופעה פרטית של הזמר האהוב,צילום: רשתות חברתיות

אין זו המחווה המוזיקלית היחידה לשורדי השבי היום, כאשר מוקדם יותר, הגיע הזמר אביתר בנאי הגיע להופיע בפני עומר שם טוב, שורד שבי נוסף שחזר לאחרונה הביתה, במפגש מרגש שהעניק לשורד השבי נחמה ולא הותיר אף עין יבשה.

צפו:

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Omer Shemtov‎‏ (@‏‎omer_shemtov‎‏)‎‏

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר