"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אביתר בנאי: "התמודדתי עם התמכרות לאלכוהול ולסמים"
הזמר והיוצר האהוב מדבר בראיון לכאן הסכתים גם על השתייכות מגזרית משתנה, האמונה, ועל הפעם שמשפחתו סולקה מבני ברק • בנוסף, הוא חולק במסע הפיוס שלו עם האלבום הראשון
אביתר בנאי. צילום: קוקו

אביתר בנאי: "התמודדתי עם התמכרות לאלכוהול ולסמים"

הזמר והיוצר האהוב מדבר בראיון לכאן הסכתים גם על השתייכות מגזרית משתנה, האמונה, ועל הפעם שמשפחתו סולקה מבני ברק • בנוסף, הוא חולק במסע הפיוס שלו עם האלבום הראשון

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אביתר בנאיחושף בהסכת "1+1" של אסף ליברמן בכאן הסכתים כי התמודד בעבר עם התמכרות.

"התמודדתי עם התמכרות. הייתי בציפרלקס, באלכוהול ובסמים", הוא אומר. "אין לי בעיה לשתף בכך שאני מתמודד עם מצבים נפשיים מורכבים. אני מוצא לעצמי מזור מדי יום בעבודה ובשיתוף ובלימוד. נראה לי שרובנו נודה שיש לנו התמודדות כזו או אחרת".

אביתר בנאי בהסכת 1%2B1 של אסף ליברמן. קרדיט%3A כאן תאגיד השידור

הזמר והיוצר האהוב מדבר גם על השתייכות מגזרית משתנה, על האמונה, על הפעם שמשפחתו סולקה מבני ברק, על הסתרת המקצוע שלו מהילדים ומסע הפיוס שלו עם האלבום הראשון.

אביתר בנאי, צילום: גדעון מרקוביץ

לאחרונהשחררבנאי שיר וקליפ חדש בשם "שיחות שלום" אותו כתב והלחין להפקה של תמיר מוסקט והלהקה. על השיר החדש הוא סיפר: "חשבתי על זה שכותב נקרא גם מחבר. מחבר ספר או שיר. מה יש בשיר שמחבר? אולי כי שיר בא מפנים. ואם באים מבפנים אז אפשר להתחבר. יש לשיר הזה להקה מטורפת ואנחנו מחוברים ממש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...