"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פריצת דרך בהופעות הבינלאומיות בישראל: זה הכוכב שמגיע אלינו דווקא עכשיו
אמן הדאנסהול צ'ארלי בלאק מגיע להופעה אחת בלבד במועדון הפורום • מדובר במופע בינלאומי בולט שיפתח את שנת 2025 ויש לקוות שיהווה סנונית ראשונה לגל של מופעים נוספים
צ'ארלי בלאק . צילום: יחצ

פריצת דרך בהופעות הבינלאומיות בישראל: זה הכוכב שמגיע אלינו דווקא עכשיו

אמן הדאנסהול צ'ארלי בלאק מגיע להופעה אחת בלבד במועדון הפורום • מדובר במופע בינלאומי בולט שיפתח את שנת 2025 ויש לקוות שיהווה סנונית ראשונה לגל של מופעים נוספים

מאיה כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

סצנתהמופעים הבינלאומייםבישראל עדיין מדשדשת, והאמנים מעבר לים לא ממהרים למלא את הפארקים והאולמות על רקע המלחמה שלא נגמרת. אבל הנה בשורה מעודדת שמגיעה מעבר לים ומביאה איתה אפיל בינלאומי: כוכב הדאנסהול צ'ארלי בלאק מגיע להופעה במועדון הפורום בבאר שבע בתאריך 09.01.25.

מדובר במופע בינלאומי בולט שיפתח את שנת 2025 ויש לקוות שיהווה סנונית ראשונה לגל של מופעים נוספים.

צ'ארלי בלאק בהופעה. יחצ

בלאק חתום על להיטים כמו "Gyal You A Party Animal" ו- "You're Perfect". הוא שיתף פעולה עם אמנים בינלאומיים מובילים, ביניהם דדי יאנקי, שון פול, קאפרי ועוד.

צ'ארלי בלאק, צילום: יחצ

הכרטיס כולל מופע בינלאומי של צ'ארלי בלאק ומסיבה לתוך הלילה עם מיטב הדיג'ייז שייחשפו בהמשך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...