"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר הדיווח על מות הנגן לשעבר: סולנית הלהקה האהובה מכריזה על אלבום סולו

האלבום החדש והחמישי של סולנית להקת נו דאוט גוון סטפאני יושק ב-15 בנובמבר, שבע שנים לאחר קודמו • רק לאחרונה דווח כי החצוצרן המקורי של הלהקה, גבריאל גונזלס, נהרג בתאונת אופנוע כשהוא בן 57 בלבד

,עודכן
0השמעה
נו דאוט, ב-2010. צילום: רויטרס

גוון סטפאני חוזרת באלבום חדש. אף שהזמרת מוכרת בעיקר כסולנית להקת הפופ-רוק האמריקנית המצליחה נו דאוט, בעשרים השנים האחרונות היא גם מטפחת קריירת סולו מצליחה וסיפקה לא מעט להיטים דוגמת"Hollaback Girl","Cool","The Sweet Escape"ו-"4 in the Morning".

עטיפת האלבום החדש של גוון סטפאני,צילום: יחצ

האלבום החדש והחמישי של סטפאני, "Bouquet", יושק ב-15 בנובמבר, שבע שנים לאחר קודמו, "You Make It Feel Like Christmas" (שהיה אלבום חג מולד), ושני עשורים בדיוק, ממש על החודש, לאחר שחרור אלבום הבכורה המעולה שלה, "Love. Angel. Music. Baby.".

בנוסף, כבר מחר (שישי) תשיק המוזיקאית בת ה-54 את סינגל הבכורה מהאלבום, "Somebody Else’s", וגם פורסם כי בעלה, כוכב הקאנטרי ושופט הריאליטי בלייק שלטון, יתארח בשיר "Purple Irises", שיחתום את האלבום. סטפאני הכריזה על הפרויקט החדשבפוסט אינסטגרםשחשף את עטיפת האלבום וכבר צבר עשרות אלפי לייקים ותגובות.

View this post on Instagram

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

עם זאת, יש שיגידו כי ההכרזה על האלבום החדש התקבלה בתזמון לא אידאלי, בלשון המעטה, שכן רק שלשום דווח כי החצוצרן המקורי של נו דאוט, גבריאל גונזלס, נהרג בתאונת אופנוע כשהוא בן 57 בלבד. גונזלס ניגן עם הלהקה עם היווסדה ב-1986, עוד כששמה היה אפל קור (Apple Core), אולם עזב אותה טרם השקת אלבום הבכורה שלה, "No Doubt" ב-1992, ולכן לא נהנה מההצלחה הגדולה.

הצגת פוסט זה באינסטגרם

‏‎פוסט משותף על ידי ‏‎Gabriel Gonzalez II‎‏ (@‏‎gabrielthegun‎‏)‎‏

עם זאת, ובאופן עגום למדי, במה שהתברר כאחד הפוסטים האחרונים שלו,שיתף גונזלס המנוח באינסטגרםסרטון מההופעה הטלוויזיונית הראשונה אי פעם של נו דאוט. "לא רואים את זה, אבל היינו לחוצים בטירוף!", הוא כתב בפוסט.

בחודש ינואר האחרון נודע כי נו דאוט, שמאז 2015 לא הופיעה על הבמות,התאחדהלנגן יחד. הלהקה הופיעה בפסטיבל קואצ'לה, אחד מפסטיבלי המוזיקה הגדולים בעולם. בשנה שעברההשיקהסטפאני את הסינגל "True Babe" לאחר יותר מחצי עשור של שתיקה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר