"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מטורף: זה הסכום האסטרונומי שהוצע לאדל כדי שתמשיך בסיבוב ההופעות שלה
לפי דיווחים, הדיווה הבריטית בת ה-36 סירבה לעסקת ענק להמשיך בסיבוב ההופעות שלה - אך סירבה • זאת לאחר שהודיעה בשבוע שעבר על "הפסקה ארוכה"
איתנה בדעתה. אדל בהופעה בטקס פרסי הבריטס 2022. צילום: GettyImages

מטורף: זה הסכום האסטרונומי שהוצע לאדל כדי שתמשיך בסיבוב ההופעות שלה

לפי דיווחים, הדיווה הבריטית בת ה-36 סירבה לעסקת ענק להמשיך בסיבוב ההופעות שלה - אך סירבה • זאת לאחר שהודיעה בשבוע שעבר על "הפסקה ארוכה"

ענבל חייט
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אחרי שהודיעהבשבוע שעבר על "הפסקה ארוכה" מהופעותבתום מסע ההופעות הנוכחי שלה, כעת נחשף הסכום האסטרונומי שהוצע לאדל בניסיון לשכנעה לחזור בה.

לפי הדיווחים, הדיווה הבריטית בת ה-36 סירבה לעסקת ענק בסך 200 מיליון דולר (כ-152 מיליון פאונד) להמשיך בסיבוב ההופעות שלה, כשההצעה כללה לפי הדיווחים שהות במקאו, סין וכן סיבוב הופעות עולמי נוסף. מקור פנימי טען לאחרונה: "היו הרבה הצעות אבל היא דחתה את כולן כי היא רוצה להיות בבית עם הילד שלה".

בשיחה עם אתר הדיילי מייל הבריטי, הוסיפו מקורות נוספים: "העסקה הסינית כללה מיליוני דולרים, אבל בסופו של דבר היא לא רצתה לעשות את זה. היא שמה את הילד שלה, החבר שלה (שהספיק מאז להפוך לארוס; ע"ח), ואת עצמה במקום הראשון".

שמה את חייה האישיים במקום הראשון. אדל בטקס הבריטס 2022, צילום: רויטרס

כזכור, במהלך הלילה האחרון של הופעתה במינכן, אדל עדכנה את מעריציה כי לא תראה אותם לזמן ממושך. "יש לי עוד 10 הופעות לעשות", עדכנה את קהל המעריצים, "אבל לאחר מכן לא אראה אתכם לזמן ממושך מאוד ואשמור אתכם בליבי".

אדל, שאישרה לאחרונה את אירוסיה לריץ' פול, מחויבת לחזור ללאס וגאס כדי להשלים את שהותה שבוטלה חלקית במלון סיזר פאלאס, אך לאחר מכן אין לה תוכניות להמשיך בתעשיית המוזיקה במשך זמן רב, כשאחת ההשערות הרווחות בקרב המעריצים היא כי היא מתכננת להרחיב את התא המשפחתי ולהביא ילד נוסף לעולם, אח או אחות לבנה הבכור אנג'לו בן ה-11.

עם הודעת הפרישה שלה, מחירי הכרטיסים להופעות, שמחירם עד כה נע בין 400 ל-1,000 דולרים, האמיר לסכומים מטורפים שמגיעים כיום גם למחיר של 17 אלף דולרים וצפונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...