"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

במלאת 100 ימים: שיר המלחמה של ישראל בדרך אלינו

את השיר, שנקרא "בית להילחם", מבצעים כוכבים צעירים ואהובים • שלו מרציאנו, זמר הלהקות הצבאיות שאביו נרצח ב-7 באוקטובר, לוקח גם הוא חלק בפרויקט

,עודכן
0השמעה
אלה לי להב, אגם בוחבוט ואור עמרמי ברוקמן. צילום: ללא

שיר המלחמה של חרבות ברזל מתקרב:את השיר "בית להילחם" יבצעו אגם בוחבוט, אלה לי להב, אור עמרמי ברוקמן, עילאי אלמקייס והלהקות הצבאיות. כתב אותו משה קלוגהפט והלחינה סיון טלמור ביחד עם אסף אברבוך, שגם עיבד והפיק את השיר מוזיקלית.

"בית להילחם" יצא ביום ראשון במלאת 100 ימים לשבת השחורה. החלק המרגש בשיר הוא כששלו מרציאנו, זמר הלהקות הצבאיות שאביו נרצח ב-7 באוקטובר, לוקח בו חלק.

בשנה שעברה יצא השיר"אנחנו הדור הבא"בביצועם של השלושה להב, בוחבוט ועמרמי ברוקמן. בשנים האחרונות התמקדו בלהקות הצבאיות בהופעות בבסיסי צה"ל ולא הקליטו שירים. גם את "אנחנו הדור הבא" כתב משה קלוגהפט. להב, בוחבוט ועמרמי ברוקמן הם שלושה חיילים המשרתים במדור הלהקות הצבאיות של חיל החינוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר