בימים הקשים שעוברים על כולנו, המוזיקה ממלאת תפקיד חשוב בנחמה ועידוד. האמנים הפכו למטפלים של הנפש והצלילים למזור לנשמה. היום (חמישי) מוציא הזמר קובי פרץ שיר אופטימי ובו תקווה, תפילה וקריאה לאהבה, שרק איתה ננצח.
"רק אהבה" נקרא השיר, שנמצא 8 שנים במגירה והיום יוצא לעולם. על המילים אמון צ'ולי זכאי ועל הלחן ערן קאשי בעיבוד והפקה מוזיקלית של תמיר צור.
למעלה מחודשיים שפרץ מופיע בפני חיילים וחיילות בחזית וגם בעורף בכל הארץ, משמח את הלוחמים והלוחמות שלנו, ובמקביל אף צייד אותם בתפילין כשגייס מעל למיליון שקלים מתרומות בארץ ובחו"ל. כעת הוא מקווה לחמם את הלב ולשלוח זריקה של אופטימיות לכל מי שצריך אותה, וככל הנראה, כולנו צריכים.
אתמול (רביעי) הגיע פרץ לבית הספר הגימנסיה בתל אביב להניח תפילין עם כל תלמיד שירצה. זאת לאחר שמנהל בית הספר מנע מתלמיד להניח תפילין בפתח בית הספר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

