"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו והאזינו: צה"ל בשיתוף פעולה עם סטטיק ואגם בוחבוט

שני הזמרים חוברים לביצוע של "יחד תמיד" - חידוש לשיר "קטן עלינו" • מדובר בפרויקט מוזיקלי אליו גויסו סטטיק, קצין בדרגת סגן במילואים, ובוחבוט המשרתת בסדיר בצה"ל

,עודכן
0השמעה

סטטיק & אגם בוחבוט - יחד תמיד הקליפ הרשמי של צה״ל (חרבות ברזל) (Prod. By Jordi)

הרבה שירים קיבלו במלחמה הזאת חיים חדשים ופרשנויות נוספותוכעת מגיע חידוש נוסף, הפעם על מדים. צה"ל משחרר היום באופן רשמי יחד עם אגם בוחבוט וסטטיקאת "יחד תמיד" - חידוש לשיר "קטן עלינו", פרויקט מוזיקלי אליו גויס סטטיק, קצין בדרגת סגן במילואים, לשיתוף פעולה עם בוחבוט המשרתת בסדיר בצה"ל.

סטטיק,צילום: אורן בן חקון

בגרסה המחודשת, משפטים שונו והותאמו לימים אותם אנו עוברים ובנוסף נכתב בית חדש שכתב וביצע סטטיק. מדובר בשיר הלל לחיילות ולנשים הישראליות האמיצות בעורף ובחזית. אגם וסטטיק צולמו על ידי יוני גירץ לקליפ החדש כאשר שניהם לובשים בגאווה את מדי צה"ל. קטעי הווידיאו המקוריים בקליפ הינם מהיחידות השונות באוויר, בים וביבשה.

אגם בוחבוט,צילום: שוקה כהן

את השיר הפיק ג'ורדי כאשר כל הפרויקט נעשה בהתנדבות מלאה, מתוך רצון לרומם את רוח העם ולתת תקווה וציפייה לימים טובים יותר.

מילות השיר:

ארץ של שמש, על הים התיכון
הגלים פה לא שקטים זה אומר המון

מהחול של הנגב, ועד החרמון,
בית חם, ובו כולם אומרים שלום

מול כל מכשול וכל חידה, עוד תקוותינו לא אבדה
מה יוליד יום זאת לא נדע, ועל העם הזה תודה

יחד תמיד, במה שיהיה, עברנו הכל, נעבור גם את זה
לא יפלו פנינו, תסמכו עלינו
כמו שהיה ,ככה יהיה, עברנו הכל, נעבור גם את זה
לא יפלו פנינו, תסמכו עלינו

קפה במרפסת, אותה השבת
הדרום היה כזה שקט כמעט
לשמור על הדגל, עוד פעם אחת,
כמה עוד אפשר הזמן עובר לאט

מול כל מכשול וכל חידה, עוד תקוותינו לא אבדה,
מה יוליד יום זאת לא נדע, ועל העם הזה תודה

יחד תמיד במה שיהיה עברנו הכל, נעבור גם את זה
לא יפלו פנינו, תסמכו עלינו
כמו שהיה ,ככה יהיה, עברנו הכל, נעבור גם את זה
לא יפלו פנינו, תסמכו עלינו

קטן עלייך מידיי,
שישי היית אשת חייל,
בשבת בבוקר, את קמה כמו לביאה לשמור על הבית,
איך ששמת מדי זית,
עם ישראל עוד חי,
48 ל-23 את נלחמת באוויר יבשה ובמים,
לא רואה בעיניים.
אחת מתצפתת, אחת מבקרת, אחת שחובשת, אחת מסתערת,
אחת במג"ב ואחת בסיירת, אחת קרקל ואחת משגרת,
אתן שבעורף אתן בחזית, אתן נלחמות שהשקט יגיע,
ובינתיים אנחנו נדאג שלכל אחת שם יש אחד שיצדיע

מול כל מכשול וכל חידה, עוד תקוותינו לא אבדה
מה יוליד יום זאת לא נדע, ועל העם הזה תודה

יחד תמיד, במה שיהיה, עברנו הכל,
נעבור גם את זה
לא יפלו פנינו, תסמכו עלינו
כמו שהיה ,ככה יהיה, עברנו הכל, נעבור גם את זה
לא יפלו פנינו, תסמכו עלינו

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר