"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: ריטה שרה את ההמנון בעצרת נגד אנטישמיות בלונדון

בעצרת שהתקיימה בבירת אנגליה, השתתפו מעל מאה אלף בריטים שהביעו סולידריות עם העם היהודי, בעיר בה נערכות הרבה הפגנות פרו-פלשתיניות • הזמרת שרה את "התקווה"

,עודכן
0השמעה

ריטה שרה "התקווה" בלונדון

ריטה ביצעה אתמול בערב (ראשון) את "התקווה" בעצרת נגד אנטישמיות שנערכה בלונדון.

בעצרת שהתקיימה בבירת אנגליה השתתפו מעל מאה אלף בריטים שהביעו סולידריות עם העם היהודי, בעיר בה נערכות הרבה הפגנות פרו-פלשתיניות.

ריטה שרה בדמעות (ארכיון)

לאחרונה הזמרת המוערכת והמצליחהשרה לניצולי נובה בכוכב ים בקיסריה, בערב מרגש עם המון תקווה. היא ביצעה עבור הניצולים בדמעות ובקול חנוק את להיטה הגדול "בוא" מתוך האלבום הקלאסי שלה "ימי התום". בשלב מסוים קהל רב התקרב אליה לחיבוק קבוצתי מרגש, מעצים, אך גם עצוב וכואב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר