"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השחקן והמוזיקאי דורון שפר הלך לעולמו בגיל 48
שפר היה ילד פלא בשנות ה-80 והשתתף במגוון הצגות ילדים • בין השאר הנחה את הפסטיגל לצידו של יגאל בשן, והופיע בתוכנית "זהו זה" • בבגרותו, הלחין וניהל קריירה בעולם התיאטרון והמוזיקה
דורון שפר. צילום: מתוך ערוץ היוטיוב שלו

השחקן והמוזיקאי דורון שפר הלך לעולמו בגיל 48

שפר היה ילד פלא בשנות ה-80 והשתתף במגוון הצגות ילדים • בין השאר הנחה את הפסטיגל לצידו של יגאל בשן, והופיע בתוכנית "זהו זה" • בבגרותו, הלחין וניהל קריירה בעולם התיאטרון והמוזיקה

מערכת היום
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השחקן והמוזיקאי דורון שפר הלך לעולמו היום (ראשון) בגיל 48. בשנים האחרונות הוא התמודד עם מחלה כרונית. הלווייתו תתקיים מחר ב-12:30 בבית העלמין ירקונים, שער חסד.

שפר נולד בשנת 1975 בתל אביב, ולמד בבית הספר לאמנויות בעיר. בתיכון למד בתלמה ילין במגמת מוזיקה והחל לעסוק בהלחנה לתיאטרון ולקולנוע.

הוא היה ילד פלא בשנות ה-80 והשתתף במגוון הצגות הילדים, ביניהן: "שלגיה ושבעת הגמדים", "הקטקטים", "שמלת השבת של חנה'לה" ו"נילס הולגרסון" והנחה את פסטיגל 1984 לצדו של יגאל בשן. בנוסף, השתתף בתוכניות טלוויזיה מצליחות רבות, כשבין היתר השתתף בפינת הזהירות בדרכים בתוכנית "זהו זה!".

בשנת 1997 הוציא שפר את הסינגל הראשון שלו שנקרא "לא שאלה של השקפה". הוא עבד כמורה לפיתוח קול ועסק בשלל פרוייקטים הקשורים בתיאטרון ומוזיקה.

דורון שפר, צילום: מתוך עמוד היוטיוב שלו

לפני כיומיים כתב פוסט חשוף שבו סיפר על ההתמודדות שלו עם המחלה: "כבנאדם שסובל כבר שנים מחולי כרוני ואספקטים רגשיים שלו. דבר שסגר אותי בבית. אני משלם מחיר חברתי וקרבתי ענק. ממש ענק. אני זקוק לקרבה כמו כולם אבל הנסיבות..אני..דברים שאינם תלויים בי יצרו לי משהו אחר. מזלי שיש כמה שאוהבים ולא נטשו".

"אולי אני אחראי. בכל מקרה הכאב אמיתי גם אם הוא בלתי נראה. הוא מהמם ומטלטל. ואני רוצה לחיות ולהיות חלק. ולפעמים זה מצליח. והרבה לא. אני אחראי. התרחקתי מהעולם ועוצמותיו ואני משלם. בבקשה אל תשאירו אותי לגמרי לבד פה. לוקח אחריות. החולי הזה אינו אשמתי. אנא אל תשפטו. כאב כרוני זה מכה מהשטן. זה גומר חיים. אני לא ישן כבר כמה חודשים. אני לא אדם רע. פשוט מנסה לשרוד כמו כולם. ובחודשים האלה מערכת העצבים שלי פשוט השתגעה. אני חי. אל תשאירו אותי לגמרי לבד עם זה".

"אני לא יותר מאף אחד אחר ולא מכוון להוציא את עצמי מהכלל ובטח לא מהקונטקסט של הכאב הבלתי נתפש מסביב. אני סהכ בנאדם שרוצה לתקן וזקוק לאנשים ולא יודע איך. אני אחראי. אל תשאירו אותי מאחור. אל תשאירו אותי בחוץ. כשהייתי ילד שחקן הרגשתי נורא לבד. לא רוצה להרגיש ככה שוב. אני לא אשרוד. אנא אל תשפטו אותי. שולח אהבה לכולכם. אמן שהסיוט הזה יגמר ושכולם ישובו הביתה. דורקה".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...