אביב גפן נגד נתניהו: "הפכת את ישראל לארון קבורה, תחבור לגנץ או שתקנה מסמרים"
ציוץ בו קרא המוזיקאי למעשה לממשלת אחדות או בהיעדרה סוף תקופת שלטונו של נתניהו, ניתן להניח, עורר שורה של תגובות בעד ונגד
אל שורת הידוענים המביעים תרעומת על התנהלות הממשלה והעומד בראשה בימים קשים אלה של הלחימה, הצטרף היום (שני)אביב גפןשיצא היום בנחרצות נגד ראש הממשלה בציוץ שחלק עם עוקביו ב-X (טוויטר).
"מר נתניהו", כתב בפתיח. "בראשותך הפכת את ישראל לארון קבורה. תחבור לגנץ או שתקנה מסמרים", סיים את הציוץ הקצר אך בעל המסר הטעון.
מר נתניהו בראשותך הפכת את ישראל לארון קבורה, תחבור לגנץ או שתקנה מסמרים.
— Aviv Geffen (@avivgeffen)October 9, 2023
כצפוי, הציוץ בו קרא גפן למעשה לממשלת אחדות או בהיעדרה סוף תקופת שלטונו של נתניהו, ניתן להניח, עורר שורה של תגובות בעד ונגד. "שתוק דביל! לך תתנדב לעזור לצה"ל", הטיחה בו בזעם עוקבת. "חילקתם למחבלים את כל הזיכרונות של אביך ז״ל. מי אתה בכלל שנתייחס אליך?!", הוסיפה עוקבת אחרת. "ספר מה עשית בצבא שאתה מעז לצייץ בכלל. בזוי", תקף בכעס גולש נוסף. "במקום לצייץ לך להתנדב. אל תטיף עד שתתנדב. עולב", סיכמה גולשת.
גם תגובות בעד ציוצו של גפן נרשמו, בהן של עוקבת שכתבה: "לא מאמינה שעושה לך לייק, אבל תכלס צודק". "תודה אביב על הקריאות השפויות לאחדות", כתב גולש אחר שביקש לחזק את דבריו. "כולנו יחד. אם נתחיל לשחק משחקים פשוט נפסיד!".
בניגוד לפוסט הטעון מהיום, אתמול (ראשון) גפן, שציוציו הפוליטיים מעוררים לא פעם זעם, ביקש לעשות שימוש בפלטפורמה ובחשבון שלו רק לצורכי איתור מידע ולא כזירה לביקורת פוליטית. "יש זעם, יש ביקורת קשה וכעס גדול ומוצדק. אבל כרגע מבקש להשאיר את הפלטפורמה רק לצורכי עזרה באיתור והשגת מידע לכל אותם משפחות שאיבדו את כל עולמם", ביקש. "יש חטופים, יש נעדרים ויש לדאוג לתרופות, למזון ותחבורה. לכל דבר יש זמן. כרגע יש לטפל ולעזור למאות משפחות במצוקה, זה צו השעה. תודה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו