"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אביב גפן עוקץ: "בז לאמנים שלא נוקטים שום עמדה - מעדיפים להרוויח כסף ולהפסיד את ישראל"
הזמר והיוצר הופיע בברלין ומתח ביקורת על הקולגות שלו שלא נוקטים עמדה בנוגע לרפורמה המשפטית: "מעדיפים להרוויח יותר קהל אבל להפסיד את ישראל" • עוד אמר: "נקווה שהם יתיישרו ויהיו אמיצים, כי ישראל זקוקה לכל אמן ולכל איש רוח שייתן את השפעתו"
אביב גפן. צילום: שגב וקנין

אביב גפן עוקץ: "בז לאמנים שלא נוקטים שום עמדה - מעדיפים להרוויח כסף ולהפסיד את ישראל"

הזמר והיוצר הופיע בברלין ומתח ביקורת על הקולגות שלו שלא נוקטים עמדה בנוגע לרפורמה המשפטית: "מעדיפים להרוויח יותר קהל אבל להפסיד את ישראל" • עוד אמר: "נקווה שהם יתיישרו ויהיו אמיצים, כי ישראל זקוקה לכל אמן ולכל איש רוח שייתן את השפעתו"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מנצל את הבמה:המוזיקאי אביב גפן תקף אמש (שלישי) בהופעה מיוחדת בברלין את הקולגות האמנים שלו שמסרבים לנקוט עמדה ביחס לרפורמה המשפטית. גפן איחל לראות ישראל דמוקרטית וליברלית ודיבר על אומנים בישראל שלא מביעים את דעתם ״כדי להרוויח יותר כסף״.

בהופעה, שהתקיימה בבית הכנסת בריקרשטראסה בבירה הגרמנית לרגל פתיחת ימי התרבות היהודיים, אמר גפן: "יש לי הרבה חברים שהולכים ומשפיעים ותורמים את קולם לדיון ולמלחמה על המשך הדמוקרטיה. אני רוצה דווקא מכאן, מברלין, לחזק את חבריי האמיצים שעושים עבודת קודש ואני רוצה גם לבוז לאמנים שהם גם חברים שלי, ובשיחות טלפון חושבים בדיוק כמו רוב העם בישראל היום והם לא נוקטים שום עמדה.

"הם מעדיפים להרוויח יותר כסף ויותר קהל אבל להפסיד את ישראל. נקווה שהם יתיישרו ויהיו אמיצים, כי ישראל זקוקה לכל אמן ולכל איש רוח שייתן את השפעתו".

אביב גפן נעצר, צילום: אבי כהן

עוד אמר גפן: "ישראל נמצאת בחודשים מאוד קשים עבורה, לכל הישראלים שגרים בישראל. יש שיסוי ופילוג מאוד גדול בעם. אנשים מפולגים והימים שלנו מאוד קשים. אני תמיד קורא לכבד אחד את השני ולפייס באמצעות הפשרה".

לפני מספר שבועות הופיע גפן בבריכת הסולטן בירושלים וקרא לאחדות והביע את תמיכתו בבני גנץ. "ימים קשים עוברים פה על עם ישראל", פתח גפן את דבריו לקול תשואות של הקהל. "העם דורש אחדות, העם רוצה להיות ביחד", אמר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...