כרמלה גרוס ואגנר. צילום: רזי, עומר כלב

לאחר 12 שנים: הלהקה הישראלית האהובה מתאחדת

כרמלה גרוס ואגנר, ההרכב האחראי ללהיטי ניינטיז איקוניים בסצנת הרוק הישראלי, מתאחד לכבוד מאורע מיוחד

במשך השנים התאחדו מספר פעמים חברי להקת כרמלה גרוס ואגנר, שבאוגוסט 1991 יצא אלבום האלבום המוערך שלה "פרח שחור", בהפקתם המוזיקלית של חברי הלהקה יחד עם קורין אלאל וברי סחרוף. כעת, כ-12 שנים מאז שהתאחדה הלהקה בהרכב המקורי, היא תעשה זאת שוב במסגרת הופעה מיוחדת.

כרמלה גרוס ואגנר - תמונה אימפרסיוניסטית

האלבום מיקם את הלהקה בסצנת הרוק המקומית כאחד ההרכבים פורצי הדרך של הניינטיז והפך לאחד המיתולוגיים של הרוק הישראלי עם שירים כמו "כרמלה גרוס ואנגר", "פרפרי תעתוע", "תמונה אימפרסיוניסטית" ועוד.

ערן צור, צילום: קוקו

הלהקה פעלה כחמש שנים, אולם מאז שהתפרקה נפגשו חבריה בסיטואציות שונות. כעת זה יקרה שוב, כאמור. זאת לרגל מהדורה מחודשת ומורחבת של "פרח שחור", שתצא בקרוב על גבי תקליט ויניל כפול, ולרגל הוצאת המהדורה החדשה של אלבום הבכורה. הלהקה תתאחד להופעה בהרכב המקורי: ערן צור - שירה ובס, אבשלום כספי - קלידים ושירה, אורי פרוסט - גיטרה ואורי בלק - תופים. המפגש החגיגי הזה על במה אחת יתקיים במועדון הבארבי ב-5 בדצמבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...